Cinleri Tirsitma Yöntemini Buldum

ARKADAŞLAR ÖYLE BİR ŞEY OLUYORDUR ama arkadaşlarım yatmadan önce şu suayı edin bu dua akşamları yatağa uzanınca oku ve yat hiçbir şey oolmaz ve fatiha süresini oku bir şey olmaz UYUMADAN ÖNCE OKUNACAK du a şöyle: Allahım; yüzümü sana çevirdim. Bütün işlerimi sana havale ettim. Bütün varlığımı sana bağladım. Korkularım ve arzularım başkasına değil, ancak Sanadır ve Sendedir. Sığınışım ve yalvarışım Sanadır. İndirdiğin kitaba ve gönderdiğin peygambere inandım.

arkadaşım bunu okursanız uyumadan önce üstüne de fatiha okuyon hiç bir şey olmaz bende üstümde ağırlık hisstderdim ve bu duayı okuduktan sonra bir şey olmuyor ağırlık bile ama arkadaşım kesin bu du gerekir sana hadi kendinize iyi bakın allaha emanet olun

İNSANOĞLU YARATILANLARIN EN ÜSTÜNÜDÜR

melekler bence bizden üstün ?

banada çok geliyolar öyle....ama engelleniceeni sanmıyorum....:vur :vur :vur

ya beyler sız neden onlardan korkuyorsunuzkı onlar sızden korksun eğer sıze bışey olmasını ıstemıyorsanız 25 kere bısmıllahirrahmanirrahim deın ve 3 kerede ıhlas suresını okuyun hiç bışey olmaz

bunu başka forumlarda da okumuştum

:clap Polat Alemdar gibisin abi destan yazmışsın :clap

ozcann saçmalama ya. aslında olabilecek birşey ki.

ben bişi diyemem vallahi yawww tırsarım bana daha gelmediler inş.gelmezlerde:hhuzgun:(

hocaaam büyüksün beaaaa peyyhhhh gidi peyhhhh....

Açıkça söyLiyeyim cesaret edemem ben küfür feLan. Benim başımada çok sık geliyordu bir ara. Olaya el koydum ve mp3'ümde yakLaşık 130 şarkıLık bir Liste yaptım. Aşağı yukarı 8 - 8,5 saat bişey sürüyor bitmesi.
130. şarkıda biLimum BrutaL VocaL içeren bir metaL parçası var . Sıkıysa uyanma :D . Uyanacağımı biLdiğim için gayet rahat uyuyorum. Zaten deneyimLerime dayanarak söyLüyorum rahat oLmadığınız sürece sizi engelliyoLar.

bana 1 kere bile gelmedi ve geleceğini sanmıyorum çünkü inancım tam ve gelselerde onlardan korkmuyorum onlar benden korksun ki ben iman eden ve yaratılanların en üstünüyüm.

abicim ben senin yerinde olsam hergece biriyle yatarım ben tırstım çünki!!!

ne alaka ya rüya ve gerçeği birbirine nasıl bağlıyorsunuz anlamıyorum

valla helal olsun kardeş iyi cesaret varmış sende bir küfür etmişsin helal bee:):):)

Geri