Cinsiyetiniz

Cinsiyetiniz

• Kullanılan toplam oy
    426
AdmiX' Alıntı:
sapına kadar erkegim :)

o degilde ankette top kısmına da oy verenlere sesleniyom

kardeşim manyak mısınız yaa ?
hakkaten öle top iseniz sölein Adminlere size Toperatör bölümü açsınlar :)

hahaha... su toperator işi manyak... eger bana vereceklerse bende top olayım yaa:):):) mod olsun tastan olsun:):):)

olm allah bilir o ankete top bölümünü sen işaretlemişsinidr topi top seni hibino

AdmiX' Alıntı:
olm allah bilir o ankete top bölümünü sen işaretlemişsinidr topi top seni hibino

hahaha... alemsin kanka... işaretlemedim ama bi hakkıım daha olsa belki:):):)

lafa bakh ya bi hakkım daha olsa belki dio ...

olm seni biz pazarlıyak senin umumhane satıcın olayım ben . Pazarlarız seni gaylere :)

memo' Alıntı:
katılıyorum sana birader kimin kiz oldugunu bilmeden konusunca bir an boşta bulunup yanlış söz sözleyebiliriz dimii...
sen merak etme dostum öyle bi döz döylesende bi ban yersin düzeliverir :) muhahahahaha yani herkesle ve her her yer yerde dogru konuşulması zorunlu yoksa sende bo zorunluluk yokmu :) muhahahahaha

avsarli' Alıntı:
bana kalırsa böyle bir forum ortağı olan kişlerin bay,bayan yada ikisinin arasında olmasının önemi yok önemli olan paylaşılacak birşeylerin olması diye düşünüyorum. :alkol:

Paylaşım her zaman yapacağımız bir şey.
Ama bu forumda kimin kız kimin erkek olduğunu bilmezsek;
belki yanlış davranışlarda bulunabiliriz.
İnsanız sonuçta ve bilirsiniz ki erkeklerle kadınlara
aynı şekilde yaklaşım sergelemekte yanlış.
Mesela birine koçum, hocam, oğlum vs. gibi tabirlerde
bulunabiliriz. En kötüsüde poy kırmak ben az kalsın kıracaktım.
Çünkü mesela burdan birisini erkek sanıyordum kız çıktı :D
Aslında oylamada 9 tane gösteriyo ben inanıyom ki daha fazla
var ama neyse kendileri bilirler.
Şu anki katılım 114 kişi ve online sayısı bunun yaklaşık 4 katı ne garip :eek:

turker_fb' Alıntı:
erkek oğlu erkeğim!!!!:D:D top işaretleyen olmayacakmı??:)

İnsanlar özgürdür baksana Top seçeneğinide işaretleyen var.
Ama geyik amaçlı eklenmiştir :D
Biraz geyik biraz neşe...

ama işaretliyende dengesiz olsa gerek MaLi gibiler mesela :D

şurayA bak yAff top sAyısı kızlArı geçecek yuhh beee.........

puhahahaha 5 olmuss doplar neyse bizene canım ben erkek

Herzaman ve heryerde olduğu gibi bu net alemindede kızların parmağı,esnetiği ve zekaları olmadan olmaz be abi...onların olduğu yerde güller biter...onların olmadığı yer;penceresiz eve benzer...(nasıl laftı ama demi, kız arkadaşlar nedemek istediğimi daha iyi anlarla''kötü birşey demek istemedim haaaa'')...Neyse kız arkadaşlarımızın sayısının artması dileğiyle..Ama kız olduklarının söylemezlerki be abi...anket açık oylama...millet dadanır...

Valla Teşekkürler.en Son Girdiğim Günden Berii Kiz Sayisi üç Beş Artmiş.allah Arttirsin.valla Bu Hacklik Zamanla Kizlarada Bulaşacak Inşallah.ee Erkeklerin Zekasi Teknik,kizlarinki Kivrak Ve Pratik....

oYLaMa YaPTiM eRKeK Taßiqi :D

bıktım bana kız mısın diye mesaj atanlardan :mad:

msn de de peşimi bırakın artık :mad:

hehehe

FLeTCh' Alıntı:
bıktım bana kız mısın diye mesaj atanlardan :mad:

msn de de peşimi bırakın artık :mad:
oy oy oy seni kızmı zAnnediyolAr yuhh bee....merAk etme ben senin erkek olduğunu billiyorum...hehehe:):):)bu saAtten sonrA..... :clap: :) :)

b@i@c@i' Alıntı:
oy oy oy seni kızmı zAnnediyolAr yuhh bee....merAk etme ben senin erkek olduğunu billiyorum...hehehe:):):)bu saAtten sonrA..... :clap: :) :)

walla senin de kız olmadığın yolunda söylentiler iddialar var bilemiycem artık :p :)

beni de kiz sanan lar var di ya ama ben erkegim kardesim :D

Geri