Cinsiyetiniz

Cinsiyetiniz

• Kullanılan toplam oy
    426
Yâ Çôk Gêrêksîz $êylêr ßûnlâr Yâ :(

walla hea toplar kızlrı geççcek az kalmış :)

FLeTCh' Alıntı:
walla senin de kız olmadığın yolunda söylentiler iddialar var bilemiycem artık :p :)
ark.inanmamak senin bieceğin iş ama kızım istiyorsan ispiyoncu yada uyuşturucoya sorabilirsin onlar biliyor.hatta sevencloves+solarizde bunlara dahil...

Ben de tanıyorum kendısı bır bayan !!! boyle polemıge gırmeyelım burda cınsıyet degıl dusunceler ve paylasımlar onemlı:..

karapapatya' Alıntı:
kım bu böludme cıkıpta ben kızım der ki. sankı "teklifleri beklıyorum" der gibi. erkeklerın cogunlukta oldugu ortada. bu konuya gerek yok bence.

aynen katılıyorum ..

:)

ha bu arada bende erkeğim :) . hemde .... kadar.

beniim hiçte öle bir niyetim yok lafın banaysa.sizin içinizde o niyet olabilir o benii ilgilendirmezz ben kızım diyorum.bir dahada cinsiyetimle ilgili en ufak bşy duymak istemiyorum kimseden ok kimseyii ilgilendirmiyor o zaman cinsiyetim .bir dahada konuştuğunuz lafları seçerek dikkatli olun.madem burası hem bayana hem erkeğe hitap ediyor burada cinsiyetimi sölememin hiçbir sakıncası olacağını zannetmiyorum.

ya ne teklıfı olcak lutfen bu konuyu kapatın arkadaslar kımsenın cınsıyetı kımseyı ılgılendırmez b@i@c@i erkek olsa ne farkeder

bende erkeğim ama harbiden sitre erkeklerin egemenliğine olmuş mustafa87 sana katılıyorum valla bide topların sayısı harbiden kızları geçcek bu gidişle. :p

Konum baya eskimiş yaw :saf:
Ama ölmeden yetiştim en son bıraktığımda sabitti ve top sayısı 4'dü
bir artış olmuş galiba :saf:

top şıkkını işaretleyen 8 kişi kim acaba merak ettim.

ankate bakilirsa erkekler cogunluk ta

Genelde kızlar kimliklerini açığa çıkarmazlar ve sanaldada genellikle böyledir...

chaglar, DeSaNTRaLiZaSYoN, hellraider, LordDarky, LorthUndulia, MyDarK, Myz, simyacı >>>>>>>>>>bu adamlar dilim varmıyor söylemeye orayı işaretlemişler ehueheh yaw ne adamsınız ....:cool: :cool: :cool:..Beyler düşündürüyorsunuz beni:cool:

Geri