civil 3d türkçe döküman

incaroad

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar civil 3d türkçe döküman arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
gezmediğim site gezmediğim kitapcı kalmadı. bu program hakkında bilgisi olan varsa
yada elinde türkçe döküman varsa size zahmet buraya eklesin. eğer isterseniz bende
english e- book mevcut.

slm kardes 3 d cıvıl aryordunm setap dosyasını upload yapa bılırmısın

bu eğitim videosu prota bilgisayarın hazırladığı video sanırım. eğer o ise bende var geçenlerde kargo ile istedim. sağolsunlar gönderdiler. gerçekten iyi hazırlanmış bir video ama yeterli değil. bu arada fffbbbyyy ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. bu arada prota sanırım başlangıç için bir döküman hazırlamış sanırım.

merhaba arkadaşlar civil 3d türkçe döküman arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
gezmediğim site gezmediğim kitapcı kalmadı. bu program hakkında bilgisi olan varsa
yada elinde türkçe döküman varsa size zahmet buraya eklesin. eğer isterseniz bende
english e- book mevcut.

bu eğitim videosu prota bilgisayarın hazırladığı video sanırım. eğer o ise bende var geçenlerde kargo ile istedim. sağolsunlar gönderdiler. gerçekten iyi hazırlanmış bir video ama yeterli değil. bu arada fffbbbyyy ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. bu arada prota sanırım başlangıç için bir döküman hazırlamış sanırım.

Elimde hiç Türkçe dokuman yok dediniz bende bunları Upload ettim.Şimdide bunlar bende var ve yetersiz diyorsunuz.Bunları Upload etmenin zaman alan bir iş olduğunu biliyorsunuzdur umarım.Taleplerinizi daha açık ve yanlış anlamalara sebep vermeyecek şekilde yaparsanız hepimiz için daha iyi olur.Ben sizin bilgi seviyenizi ya da elinizde ne olup olmadığını tahmin etme gücüne sahip değilim.

yav yanlış anladınız beni. ben bu konuyu açtığımda elimde hiç döküman yoktu. fakat 2 gün önce protaya yapmış olduğum başvuru sayesinde sizin sunmuş olduğunuz eğitim videoları elime geçti. fakat inanın sizin yapmış olduğunuz paylaşım bir çok arkadaşın işine yarayacak. çünkü prota herkese yetişemez. bu arada uyarınız için teşekkür ederim. ama bu dökümanlar elime yeni geçmişti. eğer protadan istemiş olduğum. döküman elime geçer ise buraya pdf olarak atmaya çalışacağım. tekra teşekkür ederim. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

english e- book mevcut.
slm 'http://rapidshare.com/users/X7ZL3Z' bu linkte civil3d nin eğitim videoları var bende hackhell den aradım buldum çok güzel yapmışlar tavsiye ederim..
kolay gelsin

fffbbbyyy cidden çok teşekkürler.Sanırım o linkler senin uploadın çok güzel eyvallah.

bu bahsettiğiniz prota dan istenildiğinde gelecek olan dvd de bu linklerdeki eğitim dvd si dimi aynı yani?

slm 'http://rapidshare.com/users/X7ZL3Z' bu linkte civil3d nin eğitim videoları var bende hackhell den aradım buldum çok güzel yapmışlar tavsiye ederim..
kolay gelsin

Cevap yazmadan önce üstte yazanlarıda bir okusanız ne güzel olacak.Adı üstünde "Cevap" ...

fffbbbyyy cidden çok teşekkürler.Sanırım o linkler senin uploadın çok güzel eyvallah.

bu bahsettiğiniz prota dan istenildiğinde gelecek olan dvd de bu linklerdeki eğitim dvd si dimi aynı yani?

Sizde sağolun.Evet aynı DVD.

paylaşımlarınız için çok teşekkürler. umararım pdf dökümanlarıda upload edersiniz. ellerinize sağlık

linklerde pdf dökümanlarda varmış sanırım emeğinize sağlık

elinde civil 3d ile ilgili döküman olan arkadaşlar upload edebilirler mi? şimdiden teşekkürler

Geri