infatuate
İstirahatte
bi ara burnunu karıştırıodu cliper ama artık bıraktı, elektro gitarıylada çok mutluymuş =)) tanıyalım bakalım nasıl biriymiş =))
infatuate:
slm cliper =)
|cliper1907|:
mrb yenge=)
infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?
|cliper1907|:
iyiym işte hayatta güzel sayılır okul dershane vs vs.
sen nasılsın?
infatuate:
bende yeterince iim =) ismini we yaşını alalımmı senden ?
|cliper1907|:
yaşım 17 forumun en küçük moduyum ismimde tufan =)
infatuate:
ehehe =) neler yaparsın tufan ? günlerin nasıl geçer ?
|cliper1907|:
ben gezmeyi çok seviyorum yapım öyle işte belirli zamanlarda stüdyoya giriorum. dershane okul zaten yeterince zamanımı alıyor. mümkün mertebede hackhelle giriorum,öss ye çok az kaldı o yüzden bilgisayar eskisi kadar ilgi görmüo benden,1,5 ay kaldı işte =)
infatuate:
hangi bölümü istiosun ?
|cliper1907|:
izmir ekonomi üniversitesi halkla ilişkiler ve reklamcılık (burslu)
infatuate:
gayet güselmiş =) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
|cliper1907|:
doğma büyüme 7 ceddimle denizliliyim =)) bi tane abim var benden 6 yaş büyük,annemle beraber üç kişi yuvarlanıp gidioruz =))
infatuate:
en güseli =) hayattan beklentilerin nelerdir ? seçtiğin yön nereye gidio ?
|cliper1907|:
ben aldığım son darbeler nihayetinde bu yaşa kadar çok şey yaşamamla beraber hazırlıklıyım herşeye. karamsarlık değil asla ama dünya da neyin ne olacağı hiç birzaman belli değil. onun için havadan uçmaktansa hedefli seviyeli günüme gün katarak eğlenceli bir hayat yaşıyorum tadını çıkartıyorum. öyle iki villa üç araba falan deil şükür olsunki ben şuan bana yetiyorum =)
ama şuanki beklentim ehliyettir. polisten kaçmaktan bıktım =)))
infatuate:
eheheh =) seni mutlu eden we çığrından çıkaran şeyler nelerdir ?
|cliper1907|:
en mutlu olduğum şey şu aralar uzun zamandır sevdiğim uğruna bi sürü şarkı yazdığım ama çeşitli sebeblerle uzak kaldığım kişinin bana attığı gülücükler =) onun dışında elektro gitarlarım mutlu ediyor =) çığırımdan çıkaranlar ise sıra arkadaşım neşe ve matematik =) şaka bi yana saman alevi gibiyim olmadık şeylerde patladığım ama çabuk unuttuğm olur bazen,sevdiğim kızla beraberdik ama işte bazı sebebler ayrı koyabiliyor bi süre
infatuate:
hmm senin yaşlarında sewgi daha bi heyecan werici olur =)
|cliper1907|:
ya öyle yaşım küçük ama sevgim büyük he he =)
infatuate:
=)) şimdiye kadar aldığın en güsel hediye neydi tufan we kimden geldi ?
|cliper1907|:
sevdiğim kızdan geldi. emre aydın konser bileti =) daha ne olsun dimi =D
infatuate:
kesinlikle =) siyah we yeşilin sendeki anlamları nelerdir peki ?
|cliper1907|:
siyahı seviyorum matem falan demicem =D bakarken içinde herşeyi görebilirsin çünkü rüyalarıda gözün kapalıyken herşey siyahken görürsün. siyah benim hayal gücüm bi nevi,
yeşil ise: beni sinirlendiriyor bahar alerjim var ve bahar gelince ortalık yeşillenince benim çok feci burnum kaşınmaya başlıyor =))))
infatuate:
=))) gelelim hh'ye, anlatırmısın bize biras ?
|cliper1907|:
benim tanışmam biraz garip başlıyayım;
benim bir arkadaşım var, onun başka arkadaşı bir site kuracakmış başlamış isim aramaya bana sordu bende birkaç isim sunayım dedim. oda olmaz etkileyici bişey olcak dedi mesele biribizidurdursun.com gibi dedi. bende eski sunucularımızdan olan bu adrese girdim ve bir daha çıkamadm. çok sevdim ve iyikide girmişim ben hep burdayım!...
infatuate:
peki seni sitede mutlu we huzursuz eden şeyler nelerdir ?
|cliper1907|:
kurduğum arkadaşlıklar beni çok mutlu ediyor =) bi de takdir edilmek,huzursuz eden mesaj manyaklığı huzursuz ediyor gereksiz yerlere emeğe saygı eline sağlık denmesi.yani adam diyorki mouse'um yavaş napabilirim diyor başka bir user geliyor emeğe saygı vs vs. işte buna deli oluyorum
infatuate:
ehehe haklısın =)))
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler warmı tufan ?
|cliper1907|:
hackhell'e biribizidursun falan demicem biliyorum kimse bizi durduramaz.
yenge sende iyiki geldin aramıza iyiki varsın eline klavyene sağlık çok teşekkür ederim infatuate..
infatuate:
bende tşk ederim samimiyetin we güsel sohbetin için, görüşmek üzere =)
|cliper1907|:
güle güle =)
edit: cliper'ın arkadaşı aliyle kar macerasını dinleyimmi =)
|cliper1907|:
bizim buraya çok nadir kar yağar hemen kalkar sıcak bir iklimimiz var neyse ben 6. sınıftayken buraya acayip kar yağdı rekordu yani işte ozaman forumda ara ara paylaştığım bu yaz intihar eden en yakın arkadaşım rahmetli ali'yle karda kayıyoz falan sonra ali bana "tufan sen bekle geliyorum ben" dedi. bizim ali geldi birde ne göreyim büyük bir bidonu almış gelmiş bunla kaycam diye kaydığımız yerde dik bir tepe devamındada yolun altı şaranpol. ali yapma etme dedim ali tutturdu yapacam hadi yap dedim ben de napim artık. işte ali başladı kaymaya hızlandı tabe alt taraf buz gitti çığlık atmaya başladı duramıyor. yoluda geçti yolun kenarında bir kayaya çarptı ve karın içine saplandı hani filmlerde olur ya ayaklar havada kafa içerde aynen o durum ayakları sallıyo ölcek ben başladım gülmeye ama gülmekten onu çıkartamıyorum bile.sonra ayakları iyice sallıyo ulan dedim çocuk ölüyo yanımızdaki arkadaşlarla bi gayret çıkardık ağzı burnu kar kulaklarına bile dolmuş. ama nasıl küfredior sanki suç bizimmiş gibi. ogün ikimizde grip olmuştuk günün devamında çok feci
alimide çok severdim ama işte kader...
allah rahmet eylesin diyelim

infatuate:
slm cliper =)
|cliper1907|:
mrb yenge=)
infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?
|cliper1907|:
iyiym işte hayatta güzel sayılır okul dershane vs vs.
sen nasılsın?
infatuate:
bende yeterince iim =) ismini we yaşını alalımmı senden ?
|cliper1907|:
yaşım 17 forumun en küçük moduyum ismimde tufan =)
infatuate:
ehehe =) neler yaparsın tufan ? günlerin nasıl geçer ?
|cliper1907|:
ben gezmeyi çok seviyorum yapım öyle işte belirli zamanlarda stüdyoya giriorum. dershane okul zaten yeterince zamanımı alıyor. mümkün mertebede hackhelle giriorum,öss ye çok az kaldı o yüzden bilgisayar eskisi kadar ilgi görmüo benden,1,5 ay kaldı işte =)
infatuate:
hangi bölümü istiosun ?
|cliper1907|:
izmir ekonomi üniversitesi halkla ilişkiler ve reklamcılık (burslu)
infatuate:
gayet güselmiş =) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
|cliper1907|:
doğma büyüme 7 ceddimle denizliliyim =)) bi tane abim var benden 6 yaş büyük,annemle beraber üç kişi yuvarlanıp gidioruz =))
infatuate:
en güseli =) hayattan beklentilerin nelerdir ? seçtiğin yön nereye gidio ?
|cliper1907|:
ben aldığım son darbeler nihayetinde bu yaşa kadar çok şey yaşamamla beraber hazırlıklıyım herşeye. karamsarlık değil asla ama dünya da neyin ne olacağı hiç birzaman belli değil. onun için havadan uçmaktansa hedefli seviyeli günüme gün katarak eğlenceli bir hayat yaşıyorum tadını çıkartıyorum. öyle iki villa üç araba falan deil şükür olsunki ben şuan bana yetiyorum =)
ama şuanki beklentim ehliyettir. polisten kaçmaktan bıktım =)))
infatuate:
eheheh =) seni mutlu eden we çığrından çıkaran şeyler nelerdir ?
|cliper1907|:
en mutlu olduğum şey şu aralar uzun zamandır sevdiğim uğruna bi sürü şarkı yazdığım ama çeşitli sebeblerle uzak kaldığım kişinin bana attığı gülücükler =) onun dışında elektro gitarlarım mutlu ediyor =) çığırımdan çıkaranlar ise sıra arkadaşım neşe ve matematik =) şaka bi yana saman alevi gibiyim olmadık şeylerde patladığım ama çabuk unuttuğm olur bazen,sevdiğim kızla beraberdik ama işte bazı sebebler ayrı koyabiliyor bi süre
infatuate:
hmm senin yaşlarında sewgi daha bi heyecan werici olur =)
|cliper1907|:
ya öyle yaşım küçük ama sevgim büyük he he =)
infatuate:
=)) şimdiye kadar aldığın en güsel hediye neydi tufan we kimden geldi ?
|cliper1907|:
sevdiğim kızdan geldi. emre aydın konser bileti =) daha ne olsun dimi =D
infatuate:
kesinlikle =) siyah we yeşilin sendeki anlamları nelerdir peki ?
|cliper1907|:
siyahı seviyorum matem falan demicem =D bakarken içinde herşeyi görebilirsin çünkü rüyalarıda gözün kapalıyken herşey siyahken görürsün. siyah benim hayal gücüm bi nevi,
yeşil ise: beni sinirlendiriyor bahar alerjim var ve bahar gelince ortalık yeşillenince benim çok feci burnum kaşınmaya başlıyor =))))
infatuate:
=))) gelelim hh'ye, anlatırmısın bize biras ?
|cliper1907|:
benim tanışmam biraz garip başlıyayım;
benim bir arkadaşım var, onun başka arkadaşı bir site kuracakmış başlamış isim aramaya bana sordu bende birkaç isim sunayım dedim. oda olmaz etkileyici bişey olcak dedi mesele biribizidurdursun.com gibi dedi. bende eski sunucularımızdan olan bu adrese girdim ve bir daha çıkamadm. çok sevdim ve iyikide girmişim ben hep burdayım!...
infatuate:
peki seni sitede mutlu we huzursuz eden şeyler nelerdir ?
|cliper1907|:
kurduğum arkadaşlıklar beni çok mutlu ediyor =) bi de takdir edilmek,huzursuz eden mesaj manyaklığı huzursuz ediyor gereksiz yerlere emeğe saygı eline sağlık denmesi.yani adam diyorki mouse'um yavaş napabilirim diyor başka bir user geliyor emeğe saygı vs vs. işte buna deli oluyorum
infatuate:
ehehe haklısın =)))
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler warmı tufan ?
|cliper1907|:
hackhell'e biribizidursun falan demicem biliyorum kimse bizi durduramaz.
yenge sende iyiki geldin aramıza iyiki varsın eline klavyene sağlık çok teşekkür ederim infatuate..
infatuate:
bende tşk ederim samimiyetin we güsel sohbetin için, görüşmek üzere =)
|cliper1907|:
güle güle =)
edit: cliper'ın arkadaşı aliyle kar macerasını dinleyimmi =)
|cliper1907|:
bizim buraya çok nadir kar yağar hemen kalkar sıcak bir iklimimiz var neyse ben 6. sınıftayken buraya acayip kar yağdı rekordu yani işte ozaman forumda ara ara paylaştığım bu yaz intihar eden en yakın arkadaşım rahmetli ali'yle karda kayıyoz falan sonra ali bana "tufan sen bekle geliyorum ben" dedi. bizim ali geldi birde ne göreyim büyük bir bidonu almış gelmiş bunla kaycam diye kaydığımız yerde dik bir tepe devamındada yolun altı şaranpol. ali yapma etme dedim ali tutturdu yapacam hadi yap dedim ben de napim artık. işte ali başladı kaymaya hızlandı tabe alt taraf buz gitti çığlık atmaya başladı duramıyor. yoluda geçti yolun kenarında bir kayaya çarptı ve karın içine saplandı hani filmlerde olur ya ayaklar havada kafa içerde aynen o durum ayakları sallıyo ölcek ben başladım gülmeye ama gülmekten onu çıkartamıyorum bile.sonra ayakları iyice sallıyo ulan dedim çocuk ölüyo yanımızdaki arkadaşlarla bi gayret çıkardık ağzı burnu kar kulaklarına bile dolmuş. ama nasıl küfredior sanki suç bizimmiş gibi. ogün ikimizde grip olmuştuk günün devamında çok feci
allah rahmet eylesin diyelim
the end :clap