Clubcadde.net Scripti Full Download

ProwL Tsk Ederim...Sabit konuyu cevaba açmışsın.

Ya bunun Sql yukleyemıyorum hata verıyor phpmyadmin surumunden deil bu sql i düzenleyerek upload ederseniz sevinnirim..

Kardeş Sende sorun var galiba ben şu an indiriyorum 2 ci kez..

hata veriyor

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/...../public_html/2/functions.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../public_html/2/functions.php:20) in /home/.../public_html/2/index.php on line 37

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/...../public_html/2/functions.php on line 20

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/..../public_html/2/functions.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/....../public_html/2/functions.php:20) in /home/..../public_html/2/index.php on line 85

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/......./public_html/2/functions.php on line 20

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/.../public_html/2/functions.php on line 20

txt olarak kaydedip atın sql'u birde öyle deneyin derim.

neshat' Alıntı:
hata veriyor

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../public_html/2/functions.php:20) in /home/.../public_html/2/index.php on line 37

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/..../public_html/2/functions.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/....../public_html/2/functions.php:20) in /home/..../public_html/2/index.php on line 85

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/......./public_html/2/functions.php on line 20

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/.../public_html/2/functions.php on line 20

Kardeş Fucions.php deki butun mysql_num_rows(): BUNUNLA @mysql_num_rows(): DEGİŞTİR HOSTUN DESTEKLEMİYO OLABİLİR SORUN Kalkacaktır..Mulaka

MAxiHell Kardeşim ben sql yüklerken hata alıyorum yükledikden sonra scriptte deil

yüklenen yere suspend atılmıs baska bir arkadas upload ederse sevinirim

admin panelinde hiçbi işlem yapamıyorum sorun ne olabilir admin paneli açılıyor ancak herhangi bir işleme tıkladığımda ana sayfaya düşüyor

aquaturk' Alıntı:
admin panelinde hiçbi işlem yapamıyorum sorun ne olabilir admin paneli açılıyor ancak herhangi bir işleme tıkladığımda ana sayfaya düşüyor

Kardeş Şimdi dosyaların hepsınde yani anadizindeki dosyaların içini aç hepsinin tekmekan.com Gördügün yerleri degiştir hepsini kendi sitenin adını yazzz orayalara mesala su dizin halinde tekmekan.com/v1 diyelim böyleyse sende xxxx.com/site diye kurmussan bu sekılde yaz dizinide yaz direk xxxx.com yazma .. İşe yarar sanırım..

MaxiHell' Alıntı:
Kardeş Fucions.php deki butun mysql_num_rows(): BUNUNLA @mysql_num_rows(): DEGİŞTİR HOSTUN DESTEKLEMİYO OLABİLİR SORUN Kalkacaktır..Mulaka
kardeş benim functions.php zaten senin deiştir dedigin gibi.fakat bende arkadaşın aldıgı sorunu alıyorum

Kendine göre bütün dosyaları editlee sorun kalmayacaktır.ama Scprit Full Degil yani bazı eksik dosyaları var arkadasım örnek olarakda admin panelinden resim update ederken dosyaaları bulmuyorr eksik cok giderilmesi lazım giderilmesi için ugrasacagım boş zamanımda...

bUNUN sql ini bana göndersenizze yahu sorunlu bendeki yukleyemiyorum :))

user ve pass giriyorum ancak This module is currently disabled böyle birşey çıkıyor..

ve aynı zamanda admin.php de giriş bilgilerini verildiği gibi giriyorum hatalı bilgiler diyor. admin root ile girmek istediğimde menü açılıyor ancak br menu ye girmek istediğimde Not valid session key! Relogin, please diyor. varmı karşısına böyle birşey çıkan ve çözen...

ya arkadaşım sorun yok sql de orda MyISAM olan satırı noktalı virgüle kadar sil hepsinde çünkü her table da var ondan sonra hepsini kopyala phpmyadmin --sql e çalışır hadi kolay gelsin

Geri