Clubcadde.net Scripti Full Download

arkadaşlar lütfen şu sql nasıl olması gerekiyorsa o şekilde editleyip buraya upload edebilirmisiniz.söylediklerinizden bişey anlayamıyorumda.sql yükleyemiyorum birtürlü ya :ter:

admin girişi yaptıktan sonra menülere tıkladığımda
"Not valid session key! Relogin, please "
yazıp beni atıyor

birde yeni üye kaydı yaptığımda da
"You are banned"
yazıyor

nedir sorun acaba?

Yardım Lütfen

Arkadaşlar Herşey Tamam Ama Üye Olurken index.php?mode=join&act=agree Uzantısı Çıkıyor Ve O Sayfada Beyaz Boş Bi Sayfa Ne Yapa Biliriz

Eyvallah saol....sql cop past dump ettim kuruldu.......135 tablocuk:)

data.php
ve calendar/includes/config.php de de ayarlar var onları yapın....Bunlardan yukarıda bahsedilmemiş ben anladıgım kadarı ilen anlatayım....

Önce data.php yi asagıdaki örnek gibi kendinize göre editleyin...Ben locale kurduğum için şu şekilde,

<?
//error_reporting(1);

//db access info
$sql_host = 'localhost';//host
$sql_user = 'isim';//db user <buradaki isimi
$sql_pass = '12345';//db pass <buradaki 12345i
$sql_db = 'databaseismi';//db name <buradaki database isimi k.göre editleyin

//path and url
$base_path = "/home/darkcode/public_html/cc"; < bu nedir acıklarsanız sevindirik oluveririk :)
$main_url = "http://localhost/siteismi"; buraya site yolunu girin localhostta böle
$cookie_url = "";

//mail addresses
$admin_mail = "[email protected]"; <
$support_mail = "[email protected]"; <
$system_mail = "[email protected]"; <
$badWord_mail = "[email protected]"; < bunlar sitenin mailleri heralde

//admin access info
$admin_login = "admin"; <admin
$admin_password = "admin"; <şifresi falan k.göre deitleyin...

/* Constant Variables */
$lines = 10;
$lines10 = 10;
$lines15 = 15;
$lines25 = 25;
$lines50 = 50;
$lcoun = 1;
/********************************/

$site_name = "localhostclub";

$ayarlar["onlineSure"] = 1800;
$ayarlar["aramaSonucTekSayfa"] = 10;
$ayarlar["aramaSonucSayfa"] = 10;
$ayarlar["sayfaBasinaSonuc"] = 8;
$ayarlar["sayfaBasinaMesaj"] = 20;
$ayarlar["sayfaBasinaArama"] = 15;
$ayarlar["anaSayfaHaber"] = 7;
$ayarlar["fotoKlasor"] = "photos";
$ayarlar["grupKlasor"] = "gruplar";
$ayarlar["maymuncuk"] = "1qasde34rfghy6";

?>

config.php dede admin le alakalı bi ayar var onuda yapın okey ama admine kadar giriyoruz daha ilerliyemiyoruz allah izin verirse tıkladıgımız menulere giirebilecez..

herkes bişeyler katarsa düz yol olur herkes kendi önüne koyarsa bayır olur..
İyi paylaşımlar...

EMEĞİN İÇİN SAOL..:d
YALNIZ BİRŞEY SORACAM PAYLAŞIMA AÇTIĞINIZ RAR DOSYALARI NEDEN ŞİFRELİYORSUNUZ

anti_06.x' Alıntı:
EMEĞİN İÇİN SAOL..:d
YALNIZ BİRŞEY SORACAM PAYLAŞIMA AÇTIĞINIZ RAR DOSYALARI NEDEN ŞİFRELİYORSUNUZ

Rarları nedenmi şifreliyozz iyi o zaman kardeş Gelen giden Alsın ben update ettim desin yok öyle beleşcilikkk Hackhell.Com Farkıı

guzel paylaşım ama hatalara da yardımcı olursanız sevinirim

babalar büyük paylaşım ellerine sağlık prowl gerçekten süper.....

prowl kardeş sağolasında biz bir türlü çözemedik bu hataları banave arkadaşlara yardımcı olursan sevinirm. nezaman gelsem siteye kimse yok yada bilgisi olan yok... msn: [email protected] yuhhu ile ilgili birçok hatayı düzelttim ama hala hatalar var yardımcı olursan sevinirim

ya ben sayfayı görüntüleyemiyorum front pagede kodları görüyorum ama nasıl görüntülüycem :D index felan calışmıuyor :D

#1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'collate latin1_general_ci default NULL,
`code` varchar(255)
arkadaslar bölebi hata verıyo SQL bunu cözemedım bı yardımcı olurmusunuz
SQL sorgusu:

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.0.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Anamakine: localhost
-- Üretim Zamanı: 03 Mart 2007 saat 09:45:35
-- Sunucu sürümü: 4.1.21
-- PHP Sürümü: 4.4.2
--
-- Veritabanı: `magic`
--
-- --------------------------------------------------------
--
-- Tablo yapısı: `_ibf_admin_logs`
--
CREATE TABLE `_ibf_admin_logs` (
`id` bigint( 20 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`act` varchar( 255 ) COLLATE latin1_general_ci default NULL ,
`code` varchar( 255 ) COLLATE latin1_general_ci default NULL ,
`member_id` int( 10 ) default NULL ,
`ctime` int( 10 ) default NULL ,
`note` text COLLATE latin1_general_ci,
`ip_address` varchar( 255 ) COLLATE latin1_general_ci default NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
) ENGINE = MYISAM

sbilenx' Alıntı:
user ve pass giriyorum ancak This module is currently disabled böyle birşey çıkıyor..

ve aynı zamanda admin.php de giriş bilgilerini verildiği gibi giriyorum hatalı bilgiler diyor. admin root ile girmek istediğimde menü açılıyor ancak br menu ye girmek istediğimde Not valid session key! Relogin, please diyor. varmı karşısına böyle birşey çıkan ve çözen...

evet arkadaşlar bu hatanın aynısını bende alıyorum bu hatayı düzeltmek için ne yapmak lazım yardımcı olursanız sevinirim...

çalışmadı ama script çok güzel çalışan versyonunu koyarsanız büyük iş olur :)

Arkadaşlar bu scriptler eğitim amaçlı paylaşılıyor. Burada teşekkür edin, emeğe saygı diye bas bas bağırılırken buna saygı duyuyorsunuz bu güzel. Peki bu kodları yazanların emekleri ne olacak?

Bu scriptlerde elbette hata olacak. Siz alın bunu kullanın diye mi dağıtılıyor bu scriptler sanıyorsunuz? Eğer PHP ve MySQL başlangıç derecesinde bile bilmiyorsan zaten sen bu scriptleri kullanamazsın ki. Ben Prowl un verdiği scriptlerden çok tecrübe kazandım. Ama hiç birini alıp kullanmadım. Ordan burdan script bulup, falan filancanın yardımıyla kurdurup da webmaster oldum diye gezerseniz kendinizi kandırırsınız.

Size tavsiyem önce gidip güzelce PHP veya ASP öğrenin bir zahmet. Ondan sonra bu scriptleri indirip kodlarını anlamaya çalışın. Sonra da paşalar gibi kendi sitenizi keyfinizce kodlayın.

Ne Prowl burada script dağıtmak ya da bunların kurulmasında karşılaştığınız hataları düzeltmek zorunda, ne de başka bir üye. Kendinize gelin ve şu tür ifadeleri okumaktan bıktım;

- Çalışan versiyonunu koy,
- Bu script hatalı,
- Demosu yok mu,
- Yardım edecek kimse yok mu

vesaire.. Kardeşim sen güzelce mesajını yazarsın, isterse üyeler yardım eder istemezse etmez. Kimse senin babanın uşağı değil ki senle uğraşsın. Her neyse...

Prowl kardeş iyi iş yapmışsın yine her zamanki gibi, eline sağlık.

NOT: Moderatör arkadaşlar kusuruma bakmasın, bi gün patlıycaktım o gün , bugün oldu işte...

payLaşım için saol Prowl, ek olarak bu script sen geliştirmiyormuydun?

Geri