coca cola icme insan hayatina kiyma

yaalcin

New member
Reaction score
0
coca cola icme insan hayatina kiyma bir kursun bin insan oluyor olmesin insanimiz icmeyin cocacola sizde israilli olmayin

not turk mali kullan issiz kalma

İnsan kola içerek kendi hayatınada kıyıyor zaten ne mide kalıyor ne ciğer.İçinde kokain olan bir içecek,ben eskiden içerdim artık kesinlikle bıraktım.

sen takılya boşver kola soda tiner devam :)

coca cola icme insan hayatina kiyma bir kursun bin insan oluyor olmesin insanimiz icmeyin cocacola sizde israilli olmayin

not turk mali kullan issiz kalma

coca-cola içiyorum hemde bana zevk veriyor

bu işi coca-cola ile halledemezsin

bu işi ABD ci başbakanı başa getirmeyerek yapabilirsin

iyi düşün ona göre oy ver

29 martta aklını kullan

rüşvete kulak asma,oy seni 5 yıl temsil eden belgedir

ucuza gitme.........................!

ben de coca cola içiyorum ve bana da zevk veriyo.. ama konu enteresan, coca cola neden insan öldürsün ki? amerikan firma diye denmeyen sey kalmadı coca cola için. israilli olmakla bunun ne alakası var. bilmiyorum sonucta bana cok sacma geliyor.

uLan adam akıllı düşünen yok aranızda ha saçma sapan laflar...CoLa da içerim parlament de içerim onun muş bununmuş fark etmez adam akıllı benim ülkem de cola turkayı düzgün tatta yapsın onu içiyim aynı şey samsun,maltepe,yeni harman,bahar...vs tekel sigaraları içinde geçerli hiç bişeyde ağız tadı yakalayamıyoruzz ve üstteki arkdaşlardan biride colada kokain olduğunu yazmış a.q azcık akıllı düşünsen gramı yüzlerce para eden bi uyuşturucuyu kolaya katmazlar sen galiba kafein demek istedin ;) herkese hayırLı işLer

en iyisi türk malı ayran made in turkey türkün türkden başka dostu yoktur..

uLan adam akıllı düşünen yok aranızda ha saçma sapan laflar...CoLa da içerim parlament de içerim onun muş bununmuş fark etmez adam akıllı benim ülkem de cola turkayı düzgün tatta yapsın onu içiyim aynı şey samsun,maltepe,yeni harman,bahar...vs tekel sigaraları içinde geçerli hiç bişeyde ağız tadı yakalayamıyoruzz ve üstteki arkdaşlardan biride colada kokain olduğunu yazmış a.q azcık akıllı düşünsen gramı yüzlerce para eden bi uyuşturucuyu kolaya katmazlar sen galiba kafein demek istedin ;) herkese hayırLı işLer

ahahahahaha:clap:clap
tebrik ederim; insanların bunu dusunememesi bile sacmaa pehhh

mümkün olduğu kadar sonuna kadar yerli malı kullanalım..ben öyle yapıom..:D:D:D

Geri