Cok acil yardım!!!!!

erostur

New member
Reaction score
0
Bana yalan söyliyeceksen önce gözlerinle anlaş..
Çok yakın bi kız arkadaşım msnde başka bi arkadaşıyla konusuyormus.Arkadaşım saka maksadıyla camera acıp göğüslerini falan göstermiş ve karşıyada davet göndermiş kamera açılınca bakmışki yabancı biri.Arkadaşını msnini hacklemişler ve bunu görüntüsünü kaydedip youtubeye attılar.bu videoyu nası sileriz silemezzek kızın başı cok büyük belaya gircek yardım ederseniz sevinir.Cok acil

çok farklı şeyler söylerdim ama yeri degil neyse :), videoyu kaldırtabilirsin ama alınan görüntüler farklı yerlerde yine açılır.. eee bu kadar salak olmasın kızlar be canıım hangi çagda yaşıyoz :) gösterecek yer mi bulamamışlar puhahh

bu iş biraz sıkıntılı işte adamın pc ye girmeniz imkansız gibi bişey çünkü büyük ihtimal oda o işlerle uğraşıyo ve herşeyin farkındadır. youtube dan sildirirsinde farklı yerlerede açılır forumlara konulur heryeri takip etmeniz gerekecek işiniz çok zor...

youtube'den silsen nolcak ki onu anlamadim bu kaydi yapan zaten makinasina da bi copy atmistir o yüzden birak daginik kalsin..

mail adresi çalmayı çok kolay zannediyosun heralde siparişle adres çaldırmaya çalıştığına göre!

arkadaşım öncelikle verdiğin youtube adresini ve mail adresini sil ki daha fazla reklam olmasın istersen..
farkındaysan sende şu an da konunun reklamını yapıyorsun..

soruna gelecek olursa youtube linkini sildirebilirsin belki video ile ilgili şikayetini belirtirsen ancak diğer arkadaşlarında söylediği gibi bunu yapan kişinin youtube videoyu atıp pc'sinden videoyu sildiğini sanmam yani bunu kapttırsanız bir başkası açılacak..vs..

o yüzden sağda solda yazmak yerine bu konuyu adamın kendisiyle konuşmayı denemeni tavsiye ederim çünki başka yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum..

ayrıca o kız arkadaşına söle biraz daha dikkatli olsun pc başında..:goz:

abi kusura bakma ama meraktan bn bile izledim buraya yazmayan bir çok kişii izledi arkadaşın dedig gibi o yazıyı kaldır oradan

youtube den silersin silmesine de (zor bişi ama olsun) ama daha kötüsü gelir.adam senin görüntünü almış zaten onun elindesin ama yapacağı en iyi lşey şikayette bulunur veya işi bilen birisinden yardım alır.ama arkadaşın da yani biras suçlu yani sen neyine güveniyorsunki gerçi onu yapanlar tanıdıklarıdır.eğer tanıdık değilse zaten senle uğraşmaz.ama uğraşırsada yeni bir ünlü geliyor türkiyeye....

acil yardım edin lütfen çok acil

arkadaşlar acil word gerek nereden indirebilirim.....

arkadaşlar acil word gerek nereden indirebilirim.....

Git başka yere yaw kural denen bi şey war oku bak bakalıma raştır biraz neresi müsait muhabbetin içine ne giriyosun.Burası yeri değil googlede arasan bulursun olmadı git internet kafeye 2 ytl para ver al cdni ömrü billah kulanırsın

Git başka yere yaw kural denen bi şey war oku bak bakalıma raştır biraz neresi müsait muhabbetin içine ne giriyosun.Burası yeri değil googlede arasan bulursun olmadı git internet kafeye 2 ytl para ver al cdni ömrü billah kulanırsın

1)hızlı yazmaktan (çok acil oldugundan) yanlışlıkla senin başlıgına yazmışım

2)googledan ararım başka yerden ararım seni ilgilendirmez

3)sen kim oluyorsunda bana akıl veriyorsun !

Geri