COLOR="Lime"]HOŞGELDİK AMA BOŞ GELMEDİK HERKESE MERHABA[/COLOR]

ewerpower

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende bir kaç forumda gezdim tabi herkesin eline sağlık bu forumlar internette hoşça vakit geçimek ve aynı zamanda insanların birbirleriyle her konuda bilgi paylaştıkları güzel ortamlar gezdiğim forumlara işin açıkçası pek faydam olmadı ama burada bir şeyler yapma vakti geldi diye düşünüyorum (biraz uzun oldu ama konuya giriyorum)Buraya paylaşım için katkıda bulunan arkadaşlar için bir yarışma gibi yada ona benzer bir şeyler yapalım mesela en iyi adult yerli film için bir yarışma kimin filmi 1ay boyunca daha çok oy toplarsa 1 nci 2nci ve 3 ncü seçelim arkadaşlar hem teşekkür dışında onore olurlar hemde diğer arkadaşlardan daha çok destek görürler diye düşünüyorum. ve bu konuda değerli yöneticilerimizin ve herkesin düşüncelerini ve yorumlarını bekliyorum herkese tekrar merhaba diyorum.

hosgeldin arkadasım

hoşgeldin diyelim
önerini öneriler başlığına da yapabilirsin

arkadaşlar neyi nereye yazacağımı yakında öğrenirim.olumlu ,olumsuz öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

hoshgeldin

bence adult film dalında değilde başka konularda olsa daha iyi olur

Hehe Flood La Ve Olayli Bi Baslikla Baslamissin Sen Simdiden Bizden Biri Olmaya Basladin Bile :)

Geri