''Connection failed after getting 4 retries'' Hatası

PRotype

Game Spider
Reaction score
0
Çözüm yine bizde :) Bazı arkadaşlarımız Source ile 1.6 serverlarını karıştırıyorlar ve bu hata meydana geliyor nasıL mı çözülüyor :)

Steam'ı açıyoruz ve menüden '' View '' i seçiyoruz.'' Server '' ları bir güzelim yüklüyoruz.. '' Change Filters'' butonuna tıklayıp oradan sekmeyi '' Counter Strike : Source '' diye ayarlıyoruz.Böylece Source'de serverlara girişte aldığımız '' Connection failed after getting 4 retries '' hatası ortadan kalkıyor..

i24859_HH.jpg

Gelelim hatanın nedenine.. Steam'da ilk başta yüklü olan serverlar CS 1.6 ' nın filtrelediği serverlardırCS 1.6'nın diğer versiyonların serverlarını desteklememesi bu sorunu meydana getiriyor ama biz onuda çözdük..

Bol Oyunlar :)

bunun aynısı 1.5 tede oluyor bende, oyunu kapayıp yeniden açmak zorunda kalıyorum başka servere girmek için. Yeniden başlatmadan çözüm yokmu?

bu hata gibi şe banada cs 1.6 vardı serverlara giremiyodum sonra patch v21 i yükledim bu sefer bu cıktı yaa

Çözüm yine sizde madem o zaman aynı sorunun 1.5 olanınıda söylersen seviniriz çünkü herdefasında kapatıp açıyoruz Oyunu....

PRotype' Alıntı:
Çözüm yine bizde :) Bazı arkadaşlarımız Source ile 1.6 serverlarını karıştırıyorlar ve bu hata meydana geliyor nasıL mı çözülüyor :)

Steam'ı açıyoruz ve menüden '' View '' i seçiyoruz.'' Server '' ları bir güzelim yüklüyoruz.. '' Change Filters'' butonuna tıklayıp oradan sekmeyi '' Counter Strike : Source '' diye ayarlıyoruz.Böylece Source'de serverlara girişte aldığımız '' Connection failed after getting 4 retries '' hatası ortadan kalkıyor..

i24859_HH.jpg

Gelelim hatanın nedenine.. Steam'da ilk başta yüklü olan serverlar CS 1.6 ' nın filtrelediği serverlardırCS 1.6'nın diğer versiyonların serverlarını desteklememesi bu sorunu meydana getiriyor ama biz onuda çözdük..

Bol Oyunlar :)
paylaşımın için teşekürller kardeş ama ben yapamadım biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin acemiler için :=)

cs source'u online oynayamıyorum yardım edersen sevinirim.. =)

Arkadasım bende bu hatayı alıyorum ama change filterde benim zaten "counter strike:sourece" seçili.ama yine olmuyor.hiçbir sitede buLamadım.bu probLemi çözersem seni gözünden öpecem :D hady gösder gücünü...

Change Filters'' butonunda Counter Strıke : Source Yok Yardım Lutfenn !!

Steam Diye Bı Program Var Orda Counter Strıke Source Dıye Bır Seçenek Yok !

Geri