ContractKiller - İrfanFatih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olucak iş deil çok sevdigim biri olmana ragmen -

ALIEN_07' Alıntı:
Ne oluyor yahu ? Msn felan logları ortaya serilmiş...

Arkadaşlar Msn Özel'dir siz bütün özellerinizi Forumamı Yansıtıyorsunuz ???

Özür Dilerim ama Yaptığınız Bence Ayip...​

forum kuralları çerçevesinde insanlar istedigini paylaşabilir bu onların özeli bile olsa millet fotosunu yayımlıyo onlar özel degilmi ayiplamasan ii edersin

PROTYPE DENEN ŞAHIS DEMİŞ Kİ

Vee Son Dakika! İnce bir ayrıntı... Yukarıda verdiğim Loglarda SkyAngel'ın küfrettiği gözüküyor.. Halbuki Sky Nickini hiç değiştirmeyen biriymiş..

Buyrun...

Ya senin msnden haberin yok, ya da bunu kasti yapıyorsun, bilmiyosan öğretiyim. Msn anapenceresine gel, kişi üstünde sağ tıkla, takma ad ekle diye bi seçenek var, burdan istediğin kişiye istediğin ismi verebilirsin. Benim kişi listemde 300e yakın isim var. EGMALPER ne alaka şimdi ben onun skyangel olduğunu nerden bilicem ? Ona bakarsan senin konuşma adın da PROTYPE olarak kayıtlı, ona neden itirazın yok ??? Doğal olarak isimler öyle kayıtlı.

İŞTE MSN LİSTEM.

load204690.JPG

Bu arada koyduğun logların bana dokunur ne tarafı var ? Sırf milletin aklını karıştırmak için koymuşsun, ve açıkca bana küfür ediliyor. Bunlar doğru mu sence ? Küfürlerin orda durması ? Yahu ne haliniz varsa görün, saldırın saldırabildiğiniz kadar, yırtın biyerlerinizi
.

SON GÖRÜŞMEMİZDE BANA ETTİĞİN KÜFÜRLERİ KOYAMICAK KADAR ERKEKMİŞSİN (???) ELİNE SAĞLIK.

Pardon nerde benim adın PRotype diye kayıtlı ben logları olduqu gibi verdim.. Sana küfrettiğim sırada cafedeydim canım.. Logları alabilmem imkansız ayrıca yazıyı gözümüze sokmana gerek yok herkes anladı ne olduqu bye.. Bazı arkadaşlar olayın öncesini istiyorlardı logları onlar için koydum akıllı ol adam desinler Contract yalanla dolanla iş yapma bana..

EDIT : Evet haklısın ben kafa karıştırmaya çalışıyorum ama hiç yoktan senin gibi isim değiştirerek veya kafamdan senaryo uydururak değil..

Lüzumsuz tartışmalara girmiyeceğim..

Tarihi alfabetik yapalım;

-571 , -1299 , -1453 , -1923

Kolay qelsin..

Sen gram insaniyet varsa ben bu hayattan vazgeçerim. Bu mu dürüstlük şimdi ? Hertürlü logu koydun koydun da bana ettiğin küfürleri neden koymadın ???

Ben senin ettiğin küfürleri koymadım çünkü kendime saygım var, kendime olmazsa bu foruma saygım var. Bir de utanmadan son dakika son dakika diye yazmış oraya. Yazıklar olsun sana. Benim senin koyduğun loglarda bir tane yanlış lafım oldu mu ? Bana bir tane yalan dolan küfür vs. dalavere şey göster. Acıyorum sana. Birisi mod olacak diye bu kadar adileşmenin hiç gereği yoktu, biyerleriniz üçbuçuk attı di mi. Bi de utanmadan bana edilen küfürleri koymuş, ben etsem neyse, ki etmedim. Yazık sana. Green, Protype, Qapris ve diğer üyeler, iki dakka insan taklidi yapsaydınız bunların hiçbirine gerek kalmazdı. Başlığı iyi sabote ettiniz. Beni iyi karaladınız. Helal olsun size. Zaten banlanırım birazdan. Siz de kına yakarsınız. Forumun hainleri sizi.

cont'un ki$i ListesindekiLerin hepsine takma isim takdıqını ßiLiyorum cünkü daha once ßi seLam verme oLayi oLmu$tu kusura ßakma qöremedim, ßa$ka ßi yerrden msn acdım takma isimLer yok demi$ti. ßir modLuk oLayinin ßuraLara qeLiceqini hic sanmazdım ki o kadar küfür 'ü fatih aßi haketmiyorsn.

Onlar anneleri bacılarını modluk için terketmişler kardeş, o yüzden başkasına küfür ederken bu kadar rahat olabiliyolar.

İrfan Usta Yanlış Anlama Ama Bu Çıkışlarınla Puan Kaybediyorsun Saygınlığını Yitiriyosun Ayıptır Böle Şeyler...

Yahu ne çıkışı kardeş, görüyosun bizim hanemize kimler girmiş kimler çıkmış, ne annemiz kalmış ne bacımız, ben böyle çıkış yapınca mı ayıp oluyo ? Benim anneme ya da başka bi yakınıma küfür eden kim varsa hepsinin hesabı sorulacak.

Bana bak bilader bugüne kadar kimse anama,bacıma dil uzatamadı uzatamazda..! Terbiyeni takın..! Log istedinizi verdik! Olayın öncesi dediniz verdik! Sansürlemedim.. Sansürlesem bu fırlama yine atlıyacaktı oradan niye kesiyorsun orayı diye..! Şeytanla iş birliği yapıyorsan bizede belirt bizde Melekle işbirliği yapalım..! Eziqlik yapma çekte git..! Ya sen bu yönetime girersin ya da ben bu yönetimde kalırım.. ! Terbiyeli olmasını sana annen öqretememiş bu yaşa gelmişsin öyle mi? Bana söylüyorsun ama kendin biraz uyruk göster..!

nazillifan' Alıntı:
İrfan Usta Yanlış Anlama Ama Bu Çıkışlarınla Puan Kaybediyorsun Saygınlığını Yitiriyosun Ayıptır Böle Şeyler...
sanırım konu$ma LoqLarinin tamamını okumadın. ßi sayqınLık kaLmamı$ ki ortada adama ana avrat sövmü$Ler eerki varsa ßi sayqı kim sayqınLıqını yitirmi$ acaßa ? irfan ustamız mı ? yoqsa ... [/b]

PRotype' Alıntı:
Bana bak bilader bugüne kadar kimse anama,bacıma dil uzatamadı uzatamazda..! Terbiyeni takın..! Log istedinizi verdik! Olayın öncesi dediniz verdik! Sansürlemedim.. Sansürlesem bu fırlama yine atlıyacaktı oradan niye kesiyorsun orayı diye..! Şeytanla iş birliği yapıyorsan bizede belirt bizde Melekle işbirliği yapalım..! Eziqlik yapma çekte git..! Ya sen bu yönetime girersin ya da ben bu yönetimde kalırım.. ! Terbiyeli olmasını sana annen öqretememiş bu yaşa gelmişsin öyle mi? Bana söylüyorsun ama kendin biraz uyruk göster..!

ULAN SENİN ANANA BACINA LAF EDEN Mİ OLDU SİZ KÜFÜR ETMİŞSİNİZ İŞTE, BİR DE UTANMADAN KOYMUŞSUNUZ, YAPTIĞINIZ ADİLİK DEĞİLDİR DE NEDİR !!! SİZ ERKEKSENİZ ÇIKARSINIZ KARŞIMA. ERKEKSENİZ ÇIKARSINIZ.

PRotype' Alıntı:
madem anaya babaya bu kadar sayqılısınız bu adam burda bu laflari yerken sesiniz cıkmıyor yazıklar olsun ki bir e bir diorsunuz tehdit ediosunuz ya sen ya ben nedir bu ya insan dü$manLiqi ßirLik dirLik kaLmadi fth abi qidiosa eywaLLa hh. [/b]

ERKEKSEN ÇIK KARŞIMA PROTYPE. ERKEKSEN ÇIK KARŞIMA FLETCH. ERKEKSEN ÇIK KARŞIMA GREEN.

hoop beyLer ayıp oLuyor burası forum,
gidin msn den sövün birbirinze,
ayrıca büyük kırmızı puntoLarLa yazınca bişe değişmiyo Contract..

KardeŞ Onlar KÜfÜr Edİnce BİŞİ DeĞİŞİyor Mu Acaba ?

Protype denen şahıs, o logları neden sildin, bi yerin mi tutuştu evladım ?

ContractKiller ufak yazabilirsin kör degiliz okuyabiliyoruz böle kocaman yazmana gerek yok konuyu baştan sonra kadar inceledim msndeki problemlerinizi msnde çözmeniz gerekli foruma yansıtmanızın geregi yok o ona küfür etmiş bu buna şunu demiş çoçuksu şeyler bunlar kendi aranızda çözmeyi ögrenmelisiniz ContractKiller başvuru yapıyorsun ama bi yönetici ile nasıl konuşucanı bilmiyorsun bu nedenden dolayı başvurunu onaylamıyorum. daha akılcı ve mantıklı işler yaptıgında saygı ve sevgi çercevesini devam ettigin sürece başvurunu tekrar yapabilirsin.. konu kapatılmıştır.

HACKHELL FORUMUNDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR

14-Mesaj yazarken, okunması ve anlaşılmasının kolay olması açısından, büyük-küçük harf ve yazım kurallarına dikkat etmelisiniz. Büyük harflerle yazmanın net kullanıcıları arasında bağırmak anlamına geldiğini unutmayın.

Sen bu kurala takla attırmıssın Buyuk harf ıle yazmayı gectım karakter ve renk olayın yuzunden aslında banlanman gerekırdı ya neyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri