Converse Kullanım Klavuzu

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
converse almaya gittik, begendik, aldık...buraya kadar her sey normal... :melek
sonra adam elimize bi kagıt werdi bunu okuyup imzalamamız gerekiyomus :saskin

işte okumamız gereken süper mantıklı bi kullanma klavuzu :

-satın alacagınız ürünün sag tekini sag ayagınıza, sol tekini de sol ayagınıza giymek suretiyle deneyiniz :eek:ha
-iki elinizle dikkatle tutarak ayagınızı 45 derecelik acıyla ayakkabının içine sokunuz :saskin
(acıya dikkat, tutturamayan acıölçer kullanabilir :saskin )

-Sıkan , acıtan , vuran ürünleri satın almayınız..
Unutmayın, bir converse sadece ayagınızı sıkablir, canınızı sıkan mutlaka baska bir seydir :melek

- - - - -

Kullanılmış ürünlerin değiştirilmeyeceğini unutmayınız.(sıkma,vurma vb sebepler) sonuçta kendini kullanışmış hisseden bi ayakkabıyla kimse dolaşmak istemez..((ayakkabılar ne zamandan beri hissedebiliyolar acaba? Konuşmaya kalksak sesimizi de işitirler mi dersiniz?? :eek:ha ))

Ayağın anatomisi nedeniyle deri ürünlerde kırışıklıklar,keten,süet ve derilerde yanlara doğru genişleme ayağın şekline göre normaldir ancak ayağınızın şekli normal değilse ayakkabınızda oluşabilecek açılmalar da anormal olacaktır buna alışmaya çalışınız. ((ürünlerimiz dandiktir demiyolar da allahın yarattığı ayaklarımıza kabahat buluyolar..ayıp ayıp.. çarpılırsınız walla.. :melek ))

Sonracıma :

Romantik olacağım diye deniz kenarındaki yürüyüşlerinizi converse lerinizle yapmayınız..((tabikide plajda bunları kullanmayacaksınız..eğer plajda bunlarla gezersek her sene “bunlar yeni ürün” dedikleri fakat bizim görmeye pek aşina olduğumuz o terlikler ne olacak?? Iı.. terlikler plajda, converseler sahilde gezerkene.. gerçi ben converselerimi yüzerken palet olarak kullanıp bi ekol olacaktım plajlarda ama.. :melek ))

bide polarise mektup vardı ıkısı takım olmuşşşşş

boş i$Ler lem bunlar tırkediy :p

Napcaklarını Şaşırmışlar :) gerçi adamlarada hak vermek :) allah bilir baslarına neler geldi

-iki elinizle dikkatle tutarak ayagınızı 45 derecelik acıyla ayakkabının içine sokunuz :saskin :eek:ha

KnockOut' Alıntı:
boş i$Ler lem bunlar tırkediy :p

:clap :clap :clap

:D süper olmusss tşk. :D

buna benzer bi olayda ayakkabısının değiştirilmesini isteyen adama polaris böyle bi kullanma kılavvuzu göndernişti.adam da onlara bu tip mektup yollamıştı.forumda var...
harbi milleti salak yerine koyuyolar...

ben en çok da ayakkabınızı 1 gün aralarla giyin yazısına kıl oluyom...

bence abartmışlar ama paylaşım için saol:clap

adam bıkmışlardır sikayetlerden .. bi ayakkabının hepsinın mı yanLarı acılır kardesım eywallah acılıyosa bunu aLAnlar bılmıyomu herkestede bi sikayet olayı ... adamlar sıkılmıstır tabi : )

valla ßenim ayağım taraklı ve aldığım converse'lerin hepsinin yanları açılıyor :vur
evde en az 7-8 tane ayakkabı var öyle yanları açılmı$ bıktık artık.

converse sesimizi duy $u ayakkabıları adam gibi malzemeden yap malzemeden çalıyorsun ayıp günah.
(sahipleri türkmü bunların?) :p

Anti-Converse :) Adidas ,Puma ,Nike Gibi ayakkabılar varken para verilmez adidasta musterı memnunıyetı var aldıgım krampon ayakkabının önü çok hafif acılmıstı bende magazanın onunden gecerken soyledım boyle boyle oldu dıye adamlar getirin bi fabrikaya yollıyalım dedıler ve bi kaç hafta içinde yenisiyle degiştirildi convers aldım 3-4 tane hepside aynı yerden açıldı aldıgım yere soyledım bızı baglamaz dedi bende convers lerden saksı yaptım :)

Gercekmi yaf bunlar :}

Eline saglık...:}

Geri