Counter Strike Serverlarına Adminlik Başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

иιgнт gσиєя

мя.ѕємραтι¢σ
Reaction score
0
arkadaşlar oyundaki nickim miCro | NIGHT GONER oyunda genellikle aktivim oyundanda anlarım HackHeLL serverlarında da bi terbiyesizliğim yok zaten serverdaki arkadaşlarımın admin olmamı istemesi ve kendi isteğimden dolayı servera adminlik için aday oluyorum.
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.
yorumlarınız için teşekkürler
Saygılarımla.....
miCro | NIGHT GONER

Çok heyecanladım ya:ter:

miCro | NIGHT GONER arkadasımızı destekliyorum devamlı online de oluyo bu zamana kadar kotu bir davranısınıda gormedim hh gorevlileri tarafından dusunülsün bence... saygılar...

lamer cLub | L@@mer

+1903

miCro | NIGHT GONER kankamı destekliorum ama senden önce sırada ben varım :D hackhell serverlarının en eskilerindenim hemde clanındayım herkes admin oldu bi ben olamadım :D +1907

yazıktır şunada verin bi cvar yetkisi onu vermeseniz bile amx yetkilerini verin harita fln değişsin :D +19()3

Ben De 1 Senedir Serverlardayım :) ister Red ROOt Nickiyle Oliim İster Flame .. :) Ama Kimse Admin Olmamı İstemedi :):) Eren Ben Severim Seni :D +1 Benden ..

Kardeşim SiTede biRazdaha Etkin Ve eTkili oLmaLısın ....

Ne Yazık ki ( - )

yaz boyunca sunucuda sürekli bulunduğumdan hareketlerini adminlik için doğru bulmuyorum.
-

eren kankamı çok severim clanı ilk kurduğundan beri arkadaşımdır ve çok samimi bir arkadaşım bence admin olmalı ++++++++++++++++++++++++ bütün artılar senin olsun eren
bana göre adminlik yakışır

Severim seni Eren ama sırada o kadar çok olacak varki , üzülerek (-)

canım benim :D bende yaz 3 öncesine kadar çok aktiftim serverlarda. pc bozuldu aksilikler oldu... neyse... sen sevdiğim bi arkadaşsın. ama + yada - demeyeceğim. sadece iyi biri olduğunu söylemek için mesaj yazdım. adminlik için bişey demiyorum. sen ve diğer başvurusu olan tüm arkadaşlar için hayırlısı olsun.

Eren'in hackhell serverlarında herkezle muhabbetti vardır.Hiç bir admin veya oyuncuya gereksiz yere saygısızlığı yoktur.Bence Er3n olsun !!

miCro | NIGHT GONER arkadasımızı destekliyorum devamlı online de oluyo bu zamana kadar kotu bir davranısınıda gormedim hh gorevlileri tarafından dusunülsün bence... saygılar...

lamer cLub | L@@mer

+1903

Sağol Teşekkürler Kardeşim

miCro | NIGHT GONER kankamı destekliorum ama senden önce sırada ben varım :D hackhell serverlarının en eskilerindenim hemde clanındayım herkes admin oldu bi ben olamadım :D +1907

Sağol Kanka Teşekkürler

yazıktır şunada verin bi cvar yetkisi onu vermeseniz bile amx yetkilerini verin harita fln değişsin :D +19()3
Alpay
Sağol Teşekkürler

Ben De 1 Senedir Serverlardayım :) ister Red ROOt Nickiyle Oliim İster Flame .. :) Ama Kimse Admin Olmamı İstemedi :):) Eren Ben Severim Seni :D +1 Benden ..

Sağol Flameciğim

Kardeşim SiTede biRazdaha Etkin Ve eTkili oLmaLısın ....

Ne Yazık ki ( - )

Dikkate alacağım önerini
Sağol Teşekkürler

yaz boyunca sunucuda sürekli bulunduğumdan hareketlerini adminlik için doğru bulmuyorum.
-

Sağol Teşekkürler ama 3 ay geçti ben 3 ay önce fazla tanınmıyodum Cs de

aynen katılıyorum bana laf dusmes daha 1.6 oynamıom ama =)

Sağol Teşekkürler

free ne derse o

(-)

eren kankamı çok severim clanı ilk kurduğundan beri arkadaşımdır ve çok samimi bir arkadaşım bence admin olmalı ++++++++++++++++++++++++ bütün artılar senin olsun eren
bana göre adminlik yakışır
Sağol Orçcunum kankam benim :D
Severim seni Eren ama sırada o kadar çok olacak varki , üzülerek (-)
Özgür
Sağol Teşekkürler

ќαcαη αѕiќ;2394379' Alıntı:
Bu yorumdan dolayı + veriyorum ben free yi 2 aydır serverde gormuyom ...​
Emre Teşekkür ederim dostum
canım benim :D bende yaz 3 öncesine kadar çok aktiftim serverlarda. pc bozuldu aksilikler oldu... neyse... sen sevdiğim bi arkadaşsın. ama + yada - demeyeceğim. sadece iyi biri olduğunu söylemek için mesaj yazdım. adminlik için bişey demiyorum. sen ve diğer başvurusu olan tüm arkadaşlar için hayırlısı olsun.

revo sağol yorumun için Teşekkür ederim artık gelsende gece surflerini atsak yine :D :D :D :D :D

bildiğim kadarıyla 15 kadar admin var ve sanırım su an da tek server var hackheLL in tek server için yeni bi admine ihtiyac yok derim ..yanılıyorsam kusura bakmayın

Bende Destekliyorum İyi Bir Admin olur bence :)

hackhell yönetimi dışındakilerin admin olmasına kesinlikle karşıyım ve oyum herzaman --- olucaktır...

ama dikkati mi birşey çekti

MoRc1v3rT:üyenin ilk mesajı bu konuya olmuş ve sende mert sağol dostum diye mesaj atmışsın...
GaqKoS: ilk mesajı bu konuya bana pek tesadüf gibi gelmedi ip lerin kontrol edilicek clonun değildir umarım
:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri