Counter Strike Serverlarına Adminlik Başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olmaycak gibi gözüküyor ama seni mi kıracağım benden + (=

hackhell yönetimi dışındakilerin admin olmasına kesinlikle karşıyım ve oyum herzaman --- olucaktır...

ama dikkati mi birşey çekti

MoRc1v3rT:üyenin ilk mesajı bu konuya olmuş ve sende mert sağol dostum diye mesaj atmışsın...
GaqKoS: ilk mesajı bu konuya bana pek tesadüf gibi gelmedi ip lerin kontrol edilicek clonun değildir umarım
:vur

clonum yok kendime + oy vermek için hesap açacak bi adam değilim ki ben :vur:saskin:angry

kesinlikle - şahsi birşey değil :) tek servera düştük 20 ye yakın admin mevcut ,tek serverda bu kadar gereksiz bence,hatta adminlikleri yeni verilen arkadaşlar bile zor duruma düşebilir ilerde

kesinlikle - şahsi birşey değil :) tek servera düştük 20 ye yakın admin mevcut ,tek serverda bu kadar gereksiz bence,hatta adminlikleri yeni verilen arkadaşlar bile zor duruma düşebilir ilerde

alp farklı bi yaklaşım ..:) Ben böle düşünmemiştim :) :victory

ќαcαη αѕiќ;2394379' Alıntı:
Bu yorumdan dolayı + veriyorum ben free yi 2 aydır serverde gormuyom ...​

yaz boyunca sunucuda sürekli bulunduğumdan hareketlerini adminlik için doğru bulmuyorum.
-

dikkatini çekerim, yaz boyunca demişim.. 2 aydır sunucuların bağlantı portları istekte bulunduğum gibi 27015 den farklı bir portada verilseydi o 2 ay içinde senin ve tayfanın uğraşacağı bir insan daha sunucularda olurdu merak etme. kendi görüşümü yazmışım, başkası katılsın diye değil, yaz boyunca 24 saat free! varken ben free yi görüyorum demiyordunuz, üstüne üstlük birde 13 yaşında çocukları msn e gönderip soytarılık yapıyordunuz, ne oldunuz?
free yada freemitnick hakkında bir kelime daha etmesen iyi olur, bana çamur atacak adamın benden temiz olması gerekir.

$u an için tek server var ve admin sayısı yeterLi.. 4 server oLdugu zaman aday oLsaydın konunu açık bırakırdım ama $u an tek server için için fazLasıyLa var..

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri