crack lütfen yardum edigiz

okyanusy@

New member
Reaction score
0
crack yapmak

arkadaşlar ben yeni sayılırım o yüzden sizlere yalvarıyorum bana crack yapmayı ögretirmisiniz SAYGILARIMLA kimse gülmesin:melek

bir kişi
de yardım etmedi ya böyle paylaşım olmaz olsun

cracker olmak, öyle bir başkasının anlatmasıyla olacak iş değil.. bunu sen kendin araştırıp öğreneceksin.. ayrıca pat diye de olamazsın, uzun zamanlarını vermen lazım.. herşey sende bitiyor anlayacağın.. forumumuzda bu tarz dökümanları bulamazsın..

Dostum Saolasıda Ben Crackher Deil Crack Yapamıyorum Yani Bır Oyun Kurmak Için Gerekli Olan şey Var Ya

crack yapmak : şimdi oyundan söz ediyorsun belli crack dosyasını cd sürüsünden bul ve gir içerisine daha sonra budosyayı açınca muhtememlen karşına bir exe çıkacak yani oyunun ikonu deyim anlaman için bu ikon üzerine gel ve farenin sağ tuşu ile tıkla kopyala yazan yere gel ve şimdi o dosyadan çık yine kurduğun oyun büyük ihtimalle c program files içerisndedir oyunun üreticininin klasaörünü bul yani oyunun kurulu olduğu yeri aynı demin kopyala dediğimiz resme benzer bi tane dahja göreceksib bi sürü parça içinde sen bu yere boş bir bölümde yani beyaz arka plana,boşluğa gel ve sağ tuşla tıkla ve yapıştır de karşına değiştirilsinmi diye bi uyarı gelecek evet de crack bitti mutlaka değiştirilsinmi diye sorar sormazsa yanlış yerdesindir ;)

çok Saolasın Ilgilendigin Için Ama Elimde Oyunlar Var Pc Konusunda Yeniyim Ve Oyunları Yükleyemedim Saga Sola Sordum Crack Dan Bahsettiler Ben Pc Yi Aldıgımdan Beri Hackhell Deyim O Yüzden Burada Araştırmak Istedim Yavaş Yavaş ögreniyorum

hazır crackimi uygulayamıyorsun?

EWET HAZIR CRACK ÖGRENECEZ HEPSİNİDAHA 3 AYDIR PC KULLANIYORUM

crack yapmak : şimdi oyundan söz ediyorsun belli crack dosyasını cd sürüsünden bul ve gir içerisine daha sonra budosyayı açınca muhtememlen karşına bir exe çıkacak yani oyunun ikonu deyim anlaman için bu ikon üzerine gel ve farenin sağ tuşu ile tıkla kopyala yazan yere gel ve şimdi o dosyadan çık yine kurduğun oyun büyük ihtimalle c program files içerisndedir oyunun üreticininin klasaörünü bul yani oyunun kurulu olduğu yeri aynı demin kopyala dediğimiz resme benzer bi tane dahja göreceksib bi sürü parça içinde sen bu yere boş bir bölümde yani beyaz arka plana,boşluğa gel ve sağ tuşla tıkla ve yapıştır de karşına değiştirilsinmi diye bi uyarı gelecek evet de crack bitti mutlaka değiştirilsinmi diye sorar sormazsa yanlış yerdesindir ;)

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İSTEDİGİM DE BUYDU PEKİ BAŞKA YÖNTEM YOK DEMİ BUNU YAPARSAM SORUN OLMAZ HERALDE

crack yapmak istiytorum diyince...:) desene oyunları crackleyemiyorum diye.. arkadaş da anlatmış, adım adım bir daha yazayım..

1.önce cd den crack dosyasını bulup kopyala diyeceksin

2.(eger masaustunde oyun simgeis varsa veya baska yerde)oyun simgesine sag tıkalyıp özelliklere gir.sonra oradaki hedef bul a tıkla

3.(eger yoksa) oyunu yukledigin yerden oyunun simgesinin oldugu yeri bul

4.(2 ve ya 3 den sonra yapılacak)daha once kopyalamıs oldun crack i buraya yapıstır

Geri