crysis 2 (görülmemiş sorun)

levent4320

New member
Reaction score
0
ben crysis 2 yi torrent indirdim oyunu kurdum, açtım, yeni oyunu başlattım (er kısmından) buraya kadar sorun yoktu yüklemenin 100/60 nda donup kalıyor :sad: daha önce indirdiğimde siyah ekran sorunu vardı yeniden kurunca halloldu ama şimdi bunu bitürlü çözemiyorum. internette de bulamadım ne yapacağımı crack değiştirdim, launcheri çalıştırdım, hatta bilgisayarı tasarruf modundann denge moduna aldım, sistem de yetiyor. yani ufak bir sorun olduğunu düşünüyorum ama bulamadım
:sad: yardım edin lütfen çok acilll...

donup kalmasının sebebi ya engelleyen bir program vardır yada %99 ihtimal eksik yazılımdan kaynaklanır. oyun acılıyor desen bır cok sebebı var duzeltmenın yalnız senın dedıgın olay dosya eksıklıgınden kaynaklanıyor.

harddiskinin dolu olma ihtimali var mı ? kullandıgın işlem sırasında baka bır ıslemle uğraşma
iobit programlarını kullanma
antivirusunu devre dışı bırak
deneyebiliceklerin.

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım..
bilgisayarın c kısmı nerdeyse dolu ancak ben oyunu d kısmına kurdum. başka bir program da açık değil
iobit programı kullanmıyorum antivirüsler de devredışı ancak sorun çözülmüyor aynı yerde donup kalıyor..:sad: hani oyunu açamamakla ilgili bir problemim olsa çözebilirim ama menüye giriyorum oyun giremiyorum..:sad:

biraz daha yardım lütfenn daha önce böyle bir sorunla karşılaşan yok mu...

sanırım sorun bendeki alien vessel bölümünün dosyalarında... bu oyun pc sinde olan biri varsa alien vessel bölümünün dosyaları yazıverse ben de görüp varsa eksik dosyamı öğrensem lütfen... :sad: lütfen yardımcı olun bir haftadır uğraşıyorum...

oyunu tekrar yeniden indir dostum bu kadar uğraşana kadar.

öyle yapıyorum zaten :001_tongue: başka türlü olmayacak bu..

Nvidia optimus ekran kartın varsa engelleme olabilir bende öyle yapmıştı izin ver dedim kurdum oynadım

ATI Mobility radeon HD 5650
yani ekran kartından olduğunu zannetmiyorum sanırım eksik dosyalar var..
yine de saol.. :smile:

Geri