Cs 1.5 mouse donması :@

solaq123

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar ben pc yi yeni aldım casper 4 çekirdekli mouse csye girince donma yapıyor acayip uyuz oluyorm bütün serverlarda böyle sorunu bilen varsa yardım !!!

video ayarının opengL oLduğundan ve fps_max değerinin 101 oLduğundan emin oL

video ayarı opengl de diğerini konsolamı yzıcam__?

evet konsoLdan yapacaksın defuLt ayar 72 dir onu en az 101 oLarak değiştir eğer haLa kasma varsa ekran kartının kontroL paneLinden 3d sekmesi aLtından dikey yeniLemeyi tamamen kapaLı konumuna getirmen Lazım
tabi bu ekran kartının nvidia chip setLi oLduğu varsayıLarak söyLediğim bir yok
eğer ati kuLLanıyorsa ccc'den dikey yeniLemeyi kapatman gerekmekte

ekran kartım ati o dediğin ccc ye nereden girecem

ekran kartının kuruLum cs'si içerinde cataLys controL center kuruLumu oLması Lazım
pc'de yükLü ise masaüstünde boşbir yere sağtıkLayarak açıLan pencerede gözükmesi Lazım
ama pcde ekran kartının sadece driverı yükLüyse ccc'yi ati'nin sitesinden indirerek kurabiLirsin

senide birazs uğrastırıom ama pek anlamam bu ekran kartı olayındn buradan nereye gircem de o dikey yenilemeyi kapicam
4pt3lw.jpg

önceLikLe gönderdiğin ekran görüntüsünde soL aLtta buLunan geLişmiş butonuna basarak aşağıdaki ekran görüntüsündeki geLişmiş kontroL menüsüne uLaş daha sonra ekran görüntüsünden yoLa çıkarak ayarLarı değiştir

ccc.jpg

ekran görüntüsü derken?kac yapim o ayarları mouse donmaması için
33y75n7.jpg
6qfpj9.jpg

yanLış anLaşıLma var sanırım ekran görüntüsü dediğim bana gönderdiğin screen shootu kastetmiştim :)

dediğim gibi geLişmiş menüyü seç ve benim gönderdiğim resimdeki işaretLi ayarLarı aynen uyguLa

haaa tamam :D anladımda zaten öyleymiş ayarlar değişiklik yamama gerek yoq şimdi donmazmı mouse rate ayarınıda dediğin gibi yaptm

bu ayarLarı yaptıktan sonra bir sorun kaLmaması Lazım
onun haricinde bir sorun devam ederse sanırım donanımsaL ya da yazıLımdan kaynakLanan sorunLarın oLabiLir
oyundan maksimum performans aLabiLmen için yapıLacak tüm ayarLar yapıLdı şu anda
bundan sonra oLuşacak oLan takıLma,donma kasma gibi sorunLar için başka çözümLer araman Lazım

eğer tabi sorun gerçek anLamda buysa
onun haricinde faren bozuk oLabiLir
bağLantın sorunLu oLabiLir
rate ayarLarında sorun oLabiLir
server rate ayarLarında sorun oLabiLir

tekrardan geçmiş oLsun

Geri