Cs 1.5(Oyun içi ve Serverlara girerken anlık 40 50 sn takılma Sorunu YARDIM..

draculord

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar büyük bir sorunun içerisindeyim..Ve çoğu kişide bu sorun var kimsede çözmüş değil..Yardımlarınızı bekliyorum..
Sorunum tam olarak şöyle;
Servera girerken(herhangi bir server fark etmiyor)takılıyor 20 30 sn daha sonra takılma geçiyor ve takıla takıla giriyor.Bu sırada servera girmeden düşe biliyorum..ancak 3 4 kez deneyince giroyr..Ayrıca oyundayken 3 4 dakkikada bir 40 50 sn oyun takılıyor ses takılıor galiba pc takılıor çünkü o sırada pc de işlem yapamıyorum.

Fanları temizledim, nvdia en güncel sürüm yüklü, sxe ayarlarından temayı devre dışı bırak yaptım, fps 100, ping 15-20 loss choke 0,kasanın sol tarafı açık, format attım, power supply deiştim.. ama hala anlık takılmadan kurtulamadım.. sxe açınca bu takılmalar meydana geliyor sxe kapalıyken bir takılma yok.Ayrıca sxe 11.0 yüklediğimde cok sık oluyordu bu olay.fix 2 yükledim azaldı ama hala sorun devam ediyor..Daha önceki versiyonlardada vardı bu sorun gittikçede artıyor..
Acaba bunun sebebi sxe den dolayımı yoksa başka bişeymi sorun için yardımlarınızı bekliyorum.Sorunun neyden kaynaklandığını bir türlü bulamadım ve bu sorunu yaşıyanlarda çözüm bulamıyor...
Pc Özellik:İntel Celeron CPU 2.80GHz
1gb Ram(512 512) ddr3
256 mgb Ekran kartı Nvdia Fx5500

hacı virüs programını kapa pc aşşada çalışan dosyaları kapa

genelde antivirüsle sxe çakışır sonra donar bende bi ara donuyordu kendi kendine düzeldi

Geri