Cs 1.6 SeRVeR AdMiNLiği ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novace

New member
Reaction score
0
Admİnlerİn Konuyu Sİlmesİnİ İstİyorum Daha Çok Erken OlduĞunu Anladim :'(

daha çok erken bana bile vermezler daha çok erkensin....

Nedir ßu Son GünLerdeki AdminLik Merakı ??
Foruma En Ufak KatkıLarı Yok .! HH yi KuLLanıyor Cs OLmasa Hiç Girmeyecek.
Sonrada GeL AdminLik İste..:S
YöneticiLerin ßuna EL AtmaLarı Lazım.
VaLLahi YoL Geçen Hanı Gibi Herkes Başvuru Yapıyor.

EDİT : Sadece Senin İçin Demiyorum Üstüne ALınma Çoğu Kişi İçin GeneLLeme Yapıyorum...

Beni Tanıyan Varmı Bilmiorum Ama cs 3 oLSuN 2 oLSuN çoğu ZaMaN aDmin Olmuo Base Duranlardan tutun Hile AçaNLaRa KaDaR ..... BeN ÇoğU amx Modunu BilioRum Şuan serverlar kapalı zaten sizinde Kafanıza Yatarsa aDMiNLiK isTioruM ....​

Şimdiden Teşekkür Ediyorum....

Yeni Gelenlere Açtığın Topicte HatırLarsan Sana Birşey Demiştim.

Яħ.' Alıntı:
Sakın 1-2 Gün Sonra Admin OLucam Diye İstek Konusu Açma... İlerde olcağın varsa bile zora sokarsın :durdurun :hhmanD
Ama Dinlememişsin...

-1

asla olmazsın diye bir kaide yok...
uslubun konusunda hataların var. ayrıca kendini göstermelisin.
yorum yapan insanlar öncelikle yapıcı eleştiri yapsınlar, arkadaşın bu konudaki cahilliğini zamanında ve halen! yaşamakta olan insanlar kesin sözcükler içeren ve aşağılayıcı cümlelerden çekinsinler...

konu kapanırsa sevinirim. mantıksız görev taleplerinde bulunup s.modların vaktini almayın arkadaşlar...

free aynı anda yazmışız dai :D neyse asla diye bişey yok tabikide ama sence bu arkadaşın görev talebi için konu açması mantıklı mı?

Abicim senin CS'deki nickin ney?? xXx mi? Boşluk mu?? Şunu bir söyle önce ondan sonra biraz daha ısın bize ondan sonra - ya da + alırsın ama benden tamı tamına 4 eksi geldi nedenide 4 eksiğinin olması ..

- - - -

Oyundaki nickinin yazmamıssın bu da nickin burdaki nickinle aynı demek oluyor sanırım, cs mudavimlerinden biri olarak ismini hiç duymadım, belki görmüş olabilirm ama hatırlamıyorum.

-1

cs ile ilgilen yönetici arkadaşlara bu konu aracılıgla önerim olsun admin seçimini csnin özel bölümünde yapılsın...

çok erken la ben bile olamadım :sigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri