Cs 1.6 Server Adminlik başvurusu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Bazılarınız yeterince admin var neden diye soracaklar ama ben oyunda oldugum sure dahilinde bazı zamanlar rastlayabiliyorum genelde sabahları ve geceleri onlineyim herneyse..
Tanıyan tanır daha once bu sitede modluk yaptım karakterimi bilenler vardır ilk üyelerindenim sitenin hatta ilk cs sunucusunun top oyuncularındandım fakat sonra ara verdim..
Serverda uzun suredir değişik nicklerle takılıyorum eger onay verilirse admin olmak istiyorum.
Amx komutları hakkında yeterince bilgim ve hh serverinde adminlik deneyimim var (bir baska nickle gerek duyuldugu zaman)
Örn: Dün manigatör arkadasımızın akvaryumu patlamıs evinde o yokken serverla ilgilendim ve benzer daha bircok olay..
(burdan manigatore tekrar gecmis olsun diyorum)

Yorum sizin arkadaslar ben her turlu hh de yardıma varım..

+19o7 ßasharıLı OLucaqana Inaniorum.. :goz: iIi ForumLar..

walla seni forumda ilk defa görüyorum
bnm oyum da ağırlık hangi yönde olursa o yönde olsun...

(......... - ..........)

Kardesım bence orada yeterince admin var ama tabi bu benim düşüncem onun için -1923 admin gerekli ise tabiki oyum + olacaktır ama şimdilik gerek yok gibi..

AdminLerin su anki yönetimden veya cLan oyuncuLarından seciLmesinden yanayım -1

ilk defa görenler varmış beni forumda :) şaşırdım gerçekten ben eski online oyunlar moduyum ve cs de online oyunlardan ;) neyse herkese ayrıca tesekkur ederim..
ps:forum acılıs tarihimle uyelik tarihime bakan anlar durumu :)

neden olmasın fazla admin göz cıkarmaz +1905

Admin olmak panelden admin yazılımıyla olunmaz..Admin Doğulur :D Sitede mod olmak cs anlayışıyla aynı tarzda değildir..14 yasımdan beri adminlik yapıyorum 18 yaşındayım..8 yaşında hl ile başladım bu oyuna ne adminler gördüm 20 ytlye adam oluyorlar..Admin olmak komut kullanmak deildir..Adminlik yapıyosan adaletli olucaksın sana laf atıolarsa hakaret etmeden kapat edmesini biliceksin kafana göre adam banlamıcaksın..Kim hile kim değil biliceksin..Tahmin edemeyeceğiniz kadar server var turkıyede ve tahmin edemeyeceğiniz kadar admin müsvettesi..Server sahiplerine sesleniyorum burdan eğer gerçekten tutulan ve sağlam oyuncuların takıldığı bir server sahibi iseniz admin alımlarınızı ücrete tabii yapmayın..
Lamagro seni tanımıorum cunku ben yeni üyeyim oyununuda hiç görmedm..O karar forum üyelerine deil server sahibine düşer..Cozum cok admin almak deil adam gibi admin almaktır..Adminlerden aldıgın para server kiranı karşılıyorsa fazlasını düşünme
Saygılar herkese

Admin olmak panelden admin yazılımıyla olunmaz..Admin Doğulur :D Sitede mod olmak cs anlayışıyla aynı tarzda değildir..14 yasımdan beri adminlik yapıyorum 18 yaşındayım..8 yaşında hl ile başladım bu oyuna ne adminler gördüm 20 ytlye adam oluyorlar..Admin olmak komut kullanmak deildir..Adminlik yapıyosan adaletli olucaksın sana laf atıolarsa hakaret etmeden kapat edmesini biliceksin kafana göre adam banlamıcaksın..Kim hile kim değil biliceksin..Tahmin edemeyeceğiniz kadar server var turkıyede ve tahmin edemeyeceğiniz kadar admin müsvettesi..Server sahiplerine sesleniyorum burdan eğer gerçekten tutulan ve sağlam oyuncuların takıldığı bir server sahibi iseniz admin alımlarınızı ücrete tabii yapmayın..
Lamagro seni tanımıorum cunku ben yeni üyeyim oyununuda hiç görmedm..O karar forum üyelerine deil server sahibine düşer..Cozum cok admin almak deil adam gibi admin almaktır..Adminlerden aldıgın para server kiranı karşılıyorsa fazlasını düşünme
Saygılar herkese

Allah razı olsun kardeşim saolasın.. Eğer serverimize takılırsan biraz izle beni tanırsın nasıl biri olduğumu :)

şu anda mevcut 16 tane admin buLunmaktadır...adminLer her zaman cs de onLine kaLamıyorLar ama gün içerisinde en az 3 admine msn üzerinden uLaşabiLirsiniz...
bana bu şekiLde uLaşan ve herhangi bir ihtiyacın gideriLmesini isteyen çok kişi biLiyorum...
örnek vermek gerekirse an itibari iLe serverda 2 onLine admin msn de ise benLe birLikte 3 admin buLunmakta...

benim oyum - yönde...
ihtiyaç oLduğunu düşünmüyorum...
hakkında hayırLısı oLsun..

Saygılar herkese

Guzel yorum =)

Bende bu konuda lamagro'ya destek veririm..Senin modlugunu bilirim desem olurda o bizdende eski =)
Siteye emegi gecmis ve gorevini yerine getirmesi konusunda guvendigim kisiler arasındadır tabi sadece buda yetmıyor..
Bunun yanında CS serverinde online goruyorum orayı yonetebilicek kapasitede ve olgunlukta oldugunu dusunuyorum..Desteklerim +1 ama son sozu yıne CS adminleri soyluyecektir bu konuda.
Hayırlısı olsun..

R€B€L;2674622' Alıntı:
Guzel yorum =)

Bende bu konuda lamagro'ya destek veririm..Senin modlugunu bilirim desem olurda o bizdende eski =)
Siteye emegi gecmis ve gorevini yerine getirmesi konusunda guvendigim kisiler arasındadır tabi sadece buda yetmıyor..
Bunun yanında CS serverinde online goruyorum orayı yonetebilicek kapasitede ve olgunlukta oldugunu dusunuyorum..Desteklerim +1 ama son sozu yıne CS adminleri soyluyecektir bu konuda.
Hayırlısı olsun..

Rebelim canım estağfurullah aynı dönemin yönetimindeydik :) tek sorun ben ayrılmak zorunda kaldım sonra tekrar dondum ama bıraktığım gibi kalmamış yeni tayfalar eklenmiş gemimize:)
bundan ayrıca gurur duydum tabi artık çocukluk egolarını bıraktık büyüdük kimseye kendimi tanıtmak zorunda değilim senin gibi hatrı sayılır dostlarım tanısın beni yeter :) saol varol hadi cs ye kacar ben aksam bakarım yorumlara kolay gelsin hepinize..

Lamagro'ya Sadece Eski HaLinden ve HâLâ ßurda OLmasından DoLayı ßiLe + VeriLir..

Seni az çok tanıyorum serverde de görüyorum osmanın bahsetdiği gibi serverde çok admin var server adminsiz kalmıyor ne zaman servere girsem kendimden başka adminlerde oluyor bu konuda eksiklik varsa bile en son admin olan mani ve sick ile bu açık kapatılmış gibime geLiyor.

Senin için nasıl hayırlıysa o olsun. + - kararsızım yönetim nasıl uygun görürse o uygundur.

Şu andaki yönetimden secilmesinden yanayım - 1905...
Hakkında hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri