Cs 1.6 Serverlarında Yetki Talebi

crazy_52

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Son Günlerde Admin Arkadaşlarımızın Geceleri uzun Süre Online Olamadıgını Görüyorum Bende Geceleri Online Oldugumdan ve Adminlik Konusunda Gereken Her Konuda Bilgim Oldugunu Bilerek Cs 1.6 Serverlarında Yetki Tabep Ediyorum.

ARKADAŞLAR TÜM + VE - LERİ İLE YORUMLARINIZI GÖRMEK İSTERİM

İYİ FORUMLAR

Amx_Mod Biliyormusun?

Swat dostum ayrıca Adminlerin Cogu Gece Online Oluyor Saten

Gunduzlerı Calısıyoruz...

Simdilik Erken Diorum İlerde Bi İhtimal

+(1)

Fikrimi Degistirdim

Nisan 2007 üYeLik 79 MeSaJ Çok eRKeN -1 903

GhOsT10' Alıntı:

Sitedeki Üyelikle Pek Fazla Alakası Oldugunu sanmıyorum.

Amx_Mod Kullanmayı Biliyorum

Arkadaşlar geceleri Derken Yalnış Anlaşılmasın Sadece Gecelri Degil Akşam 7 İtibari İle Full Online Oluyorum Herhangi Bir Aksilik Çıkmadıgı Sürece

İYİ FORUMLAR

GhOsT10' Alıntı:

ghost benim üyelik tarihim ve mesajlarım yeterlimidir?;):biggrin :biggrin :durdurun :durdurun :biggrin :biggrin

cokcokcu' Alıntı:

kanka admin lazım be :D onlarda en kısa zamanda sonuçlanacak inşallah.

neyse...

güvendiğim bir arkadaştır. amx komutları hakkında bilgi sahibidir. bilgi sahibi olmasa da çok zor değil.

evet üyelik tarihi ve mesaja bakaraktan yorum yapıldığında erken gibi gözükebilir ama ben arkadaşa kefilim. tüm başvuran uygun nitelikte ki arkadaşlar inşallah kısa zamanda göreve gelir. benim için oyunu bilip bilmemesi yada komutları bilip bilmemesi değil güven önemli. amx komutları çok zor değil.

kikc, ban, csay, psay, vote... başta bi kaçını bilsin yeter. önemli olan güven vermesi. dediğim gibi arkadaşa kefilim. forumda bir a.mod, oyunda bir admin yada sizden biri bir user olarak + diyorum.

Bence mesaj sayısıyla cs de admin olmanın alakası yok.Revolation arkadaşımızın dediği gibi amx_mod da zor bir olay yok. İşini doğru yaparsa neden admin olmasın?

Çok erken - 1907

evet revo senin kefilliğin yeterdi ama erken be kanka biraz sabahları online olursan olabilir

gece herkes orda ama şuan sadece cokcokcu vardı serverlarda

revolation kefilim demiş :):):):)

+1

Arkadaşlar Bakın Ben Çalışmıyorum Ama Okulum Var Server Açıldıkdan Sonra Sabah Onlıne Oluyorum Aksam Okuldan gelince De Gece Geç Saatlere Kadar Online Oluyorum.Okul Olmadıgı Zamanlarda ve Hafta Sonları Full Onlıne Oluyorum.

Elimden Gelen Bu Saygılar.

İYİ FORUMLAR

Henüz zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum...

Geri