Cs 1.6 Serverlarında Yetki Talebi

Öncelikle Yorumlarınız İçin Saolun Fakat Tüm C.s. Oyuncularının Hakkımda Ufakta Bir Yorum Yapmalarını Diliyorum.Bu Sayede Bu Görevi Tamamı İle Hak Edebilmişmiyim Bunu Anlamak İsterim.Ben Görevi Yapabilecegimden eminim Bir Çok Admin ve Kullanıcılar Bundan Emin Fakat Çogunluk Önemli.Dedigim Gibi Tüm Arkadaşlarımdan ve Özellikle Dark_Angel Den Yorum Bekliyorum.

İYİ FORUMLAR

Bence Olmalısın Hak Ediyorsun Adminligi Zaten Ben Seni Serverlarda Admin Sanıyordum Bu Gün Ögrendim Admin Olmadıgını.Bir Sorun Oldugunda Hep Uyarıyorsun Sonra Sorun Çözülüyor Admin Degilsen Bu Nasıl Oluyor Onuda Ögrenmek İsterim.

++++++++++++ 1905

Crazy1452' Alıntı:
Bence Olmalısın Hak Ediyorsun Adminligi Zaten Ben Seni Serverlarda Admin Sanıyordum Bu Gün Ögrendim Admin Olmadıgını.Bir Sorun Oldugunda Hep Uyarıyorsun Sonra Sorun Çözülüyor Admin Degilsen Bu Nasıl Oluyor Onuda Ögrenmek İsterim.

++++++++++++ 1905

Adminlerin bir Kısmı İle Msnde Konuşuorum genelde Bir Sorun Oldugu Zaman Eger Sorunu Konuşmak İle Çözemiyorsam herhangi Birisini oyuna çagırıyorum Geliyorlar.Zaten Ben Adminlik Alamasamda Bir Adminin Yapması Gereken herşeye Vesile Oluyorum.ben Yapamasamda Sonuçta Birisi Yapıyor

İYİ FORUMLAR

BEnım Oyun la ılgım fazla yok ama Bım ve diger ınandıgım arkadaslara uymak gelıyor ıcımden
sorry -1

server da hackhell ın bı parcası olduguna gore ben forumdada aktıf olanların admın olmasını ıstıoyorum eger sende forumda aktıf olursan senın admınlık hakkındakı talep ı ne + verebilirim

bu çok erken muhabbeti foruma gelme süresi mi çok erken oluyo anlamadım ben hani + verilecek daha başka insanlar var mı demek oluyo..!! anladım ben biraz acıklık pls

tamam anladım şimdi bendede Nov 2005 yazıyormuş :D

Arkadaşlar Bu Konunun Artık Sonuçlanması Gerektigini Belirtmek İsterim.Eğer Gerekirse Bora Abinin Sonuç Olarak + ve Ya hak Etmiyorsam Sonuç Olarak - Vermesi Gerektigini Düşünüyorum.Eğer Hak Etmiyorsam Bilmek Benim Hakkım Öyle Değilmi ? Sonuçta Burada Ben Bir İstekte Bulunuyorum Sonuçları Sizin Karara bağlamanız Gerekmiyormu Diye Düşünüyorum ???

Geri