Cs 1.6 Windows 7'de Acill İçeri

ata4atahan

New member
Reaction score
0
Öncelikle herkese merhaba,

Benim sorunum 1.6 Cs ile ilgi.5 ay önce yeni bir Asus bilgisayar aldım 2.5 milyara gayet memnunum ancak Counter strike oynunu oynarken bilgisayar donuyor. Donuyor derken de yani kilitleniyor oyun. Misal oyunda ctrl + space + w ya basınca yani bunny yapınca Pc kilitlenip ses çıkartıyor.
İlk olarak belki bilgisayarda sorun vardır diye düşündüm ve aldığım yere götürdüm. Bilgisayara test yapıldı gayet normal sarsıntıdan parçaların çıkabileceğini düşünmüştüm ancak öyle bir şey yokmuş.Bu sorunu çözenler biraz bilgi verir misiniz.Nasıl Halledebileceğimi bilemiyorum.Bir kaç forumdan okuduğum kadarıyla bazı kişiler yeni mouse ve klavye almış.Düzeldiğini söylüyorlar.Bence alakası yok.

NOT: Bilgisayarım aynı anda 14 tane pvp metin 2 açan bir bilgisayar ve Call of Duty: Black Ops,Crisis rahatlıkla çalıştıryor.Hatta Yazın Knight oynarken Pc yi 2 hafta boyunca açık tuttuğumu hatırlıyorum. Ve uyumluluk sorununu Windows Xp (Service Pack 2) ama düzelmiyor.Lütfen mantıklı cevap verin. Çok ihtiyacım var.

Bilgisayarımın Özellikleri: Windows 7 , i7 Core intel bu kadar yeterli olur umarım. Konuyu güncel tutarsanız sevinirim.

hocam sen cs yi kaldırıp tekrar kur sanırsam tuş kombinasyonlarının fazla basılması sonucu oyun kitleniyor sen csyi kaldır tekrar kur oyunlardan pek anlamam ama sorun ondan kaynaklıdır. pcde herhangi bir sıkıntı yok zaten dediğin pc özelliklerinin genelde kaldırmayacak oyun yok hele ki cs yi... o yüzden kaldır tekrar kur cs uzmanı arkadaşlar vardır onlarında tavsiyelerini dinle. biraz bekleyerek.

Kardeşim Teşekkürler ancak dediğini yapmıştım zaten birisi daha söylemişti .Belkide yapışkan tuşlardan kaynaklanıyordur ama nereden kapatıldığını bilmiyorum.Ve Olur ya sinirlendiğinizde herşeyi yaparsnız nolacak diye işte binlerce şey denedim saysam bitmez belki bulurum araştırıyorum. Sağol ginede

Kardeşim Teşekkürler ancak dediğini yapmıştım zaten birisi daha söylemişti .Belkide yapışkan tuşlardan kaynaklanıyordur ama nereden kapatıldığını bilmiyorum.Ve Olur ya sinirlendiğinizde herşeyi yaparsnız nolacak diye işte binlerce şey denedim saysam bitmez belki bulurum araştırıyorum. Sağol ginede

dostum hani dedin ya bir yerden okudum birileri klavye fareyi değiştir sorun düzelir die kafam yattı aslında bu sorun klavyedendir sen bir yerden klavye maus bul denemek için dene başka klavye ile bakalım sorun ondamıdır. Olabilir yani

denetim masası içinde erişebilirlik seçeneklerine girin, klavye sekmesi altında yapışkan tuş ve diğer seçenekler mevcut hepsinin tikini kaldırın birde böyle deneyin.

olmadı arkadaşın dediği gibi herhangi bir yerden klavye temin etmeye çalışın, klavye usb girişli ise ps2 girişine, ps2 ise usb ile denemeye çalışın.

Xp kurup denediniz mi tam anlayamadım? sp2 değil sp3 denemenizi öneririm.

Çok teşekkürler ancak olmadı ginede sağolun ilgilendiğiniz için

atk media
atk 32
veatk hotkeyi işlemderden kapatman yeterli

kullandıgın bır programla cakısabılme ıhtımalı var mı firewall olsun, antivirus olsun, ekran kartı modelın nedır guncelledın mı

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_rate 9999
cl_cmdrate 101
fps_max 101

bide bu kodları deneyebılırsın

Geri