Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]

Fуσηв arkadaşın linklerinden cs 1.6 +V23 ü indirp kurdum. Hackhell in serverinden nasıl oyuna bağlanabileceğimi adım adım anlatabilir misiniz? Teşekkürler..

Arkadaşlar az önce v26 aldığım bir hatadan dolayı silip v23 yükledim ve daha iyi geldi bu.Ancak oyunda bir sorunum var.Ben şimdi oynarken ileri gidiyorum ama hem ileri gidip hem de sağa-sola gidemiyorum yani aynı anda bastınmı etki etmiyor.Sadece ileri gidiyor.Sağa sola gitmem için elimi ileri tuşundan çekmem lazım.Buna alışmak bayaa bir zaman alır.O yüzden bu sorunun bir çözümü varsa anlatırsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar az önce v26 aldığım bir hatadan dolayı silip v23 yükledim ve daha iyi geldi bu.Ancak oyunda bir sorunum var.Ben şimdi oynarken ileri gidiyorum ama hem ileri gidip hem de sağa-sola gidemiyorum yani aynı anda bastınmı etki etmiyor.Sadece ileri gidiyor.Sağa sola gitmem için elimi ileri tuşundan çekmem lazım.Buna alışmak bayaa bir zaman alır.O yüzden bu sorunun bir çözümü varsa anlatırsanız çok sevinirim.

aynı sorun bendede var hala bi çözüm bulamadım :D

fatal error. Unable to load authen....Exiting hatasına çare arıyorum ?

arkadslar bana bi yrdm edin cs 1.6 da internete serverlari gözükmüyor pls acil yardım

Serverıme gırmeye calıstıgımda ınvalıd cdkey hatası alıyordum v23 v26 yukledım server dosyalarının ıcıne :D bu sefer hlds yı acıyorum bıraz beklıyorum: "Unable to load authentication library, Exiting..."yazıyor ne yapmam gerek ?

bendede aynı hatayı werıo bastan yuklemek dısında baska ne gıbı cozumlerınız warr ???? son asama ya :melek

YA beyler özür ama aciillll şimdi cs giriyom 1.6 ya ondan sonra sadece görüntü ve müzik çalıyo bi yardım alabilirmiyiiyim :'

eline sağlık hoca ii düşünmüşsun

map değişince oyun takıLı kaLıyor ve oyundan cıkmam gerekiyor nasıL düzeLtebiLirim ??

Ben SeRveRimi kURdum.. meSEla ekRanda adminLik 30 kontöRdüR fiLan diye yazılaR qeçiyioR ben buRaya başka biRşey yyazmk istiyOrum yaRdım eeDErmısnız ? ;)

Arkadaşlar benim sorunum Pingimin yüksek olması. Netim 1024k olmasına ragmen pingim 40 lardan aşağıya inmiyo. Denemediğim rate ayarı kalmadı. Bu yüzden PC ye en az 10 kere format attım Fakat banamısın demiyo. Arkadaşlara bakıyorum onlarında 1024k ama pingleri 15-20 lerde. Bunu çözecek bir arkadaş arıyorum. Yardımınız için şimdiden çok teşekkürler. Şunuda belirteyim Netimi paylaştırmıyorum evde tek kullanmaktayım. Ayrıca Anti virüs prog , PC ye bulaşmış bir virüs , v.s... gibi nedenlerden kaynaklanmıyor bu Ping sorunu. Başka bir sorun var bilen yardımcı olacak arkadaşlar lütfen yardım edin

arkadaslar benım sorunum csye gırıyorum takım secemeden donuyor oyun ? boyle bır sorun alan varmı aranzda bana bı yardım ediverse ? delırecegım cunku :(

1.8 oyunuyorum silah hep sol elde sag ele nasıl alabilirim format bile attım olmadı

Geri