Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]

Yaw Nolrsunuz 6dk Sonra Internet Gidicek Nolrsunuz Plssss

Ewet Kanka Acil çabuk Ol Bea Lütfen

slm arakdaşlar ben bu cs 1.5 giremedim daha ya yardım plsss sXe yükledim güncelledim gene olmuyor .... ama ben hiç bi dosyaya atmıyor masa üstüne gelliyor açıyorum güncelliyorum sadece okadar başkada birşey yapmıyorum ????? güncellediğimdede counter strike girmiyor lütfen yardım plssssss :(

kanka girmiyor özelmesaj lara yaw

:biggrin msn vermek yazak mı ?????

yaw bi 5 dk yardım edin kankalarrrr
lütfennnn
:(

25 tane mesajım yok benım 25 tane mesaj olan özel mesaj atabiliyormuş öyle yazıyor oradaaa :(

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2573177' Alıntı:
dur o msn ı degıstırdım ben

yenı msn ı pm le atıcam

ozel mesajla

nasıl ya kanka özel mesaj atamıyor 25 mesaj olan ata billliyorumuş anca bende de yok 25 tane daha yeniyim ben :( msn wermek yasakmı bu sitede

arkadaşlar biraz acemiyim bilmiyorum :D

cs hackhell serverina nasıl girebilirim

beyler 7 tusuna bastım ekran kucucuk oldu nasıl buyute bilirim

beyler 1,6 cs hackhell serverina nasıl gırcez? sımdıden sagolun

internet cafe işletiyorum counter-strike 5 kişiden fazla bağlanamıyor neden olabilir acil yardım msn aderesime mail olarak atarsanız sorunu sevinirim ****

cvb beklıyorum hala ya nolur yardım et

cok sagol cok makbule gectı :clap:victory

FyonB ben soyle hata alıyom failed to connect game server nedemek sımdı bu ne yapmam lazım sımdıden sagol

serverda yapıLanmadan doLayı kesintiLer oLuşuyor bu sebebten doLayı servera bağLanamaman normaLdir..ara sıra tekrar denemeye bak =)

Fуσηв;2607306' Alıntı:
serverda yapıLanmadan doLayı kesintiLer oLuşuyor bu sebebten doLayı servera bağLanamaman normaLdir..ara sıra tekrar denemeye bak =)

tamam sagol:melek:victory

arkadaşlar cs de sessiz yürüme nasıl yapılıyor.sölersenız çok sevinirim

Ya yarDım EderSeniZ SeVirim Cs de KonTroLLerDen ßana ''H'' NiN Adını Yazar Mısınız +REPP msn****

Geri