Cuma Kuponu [5 Maç Sistem 4 Misli 2 :72 Ytl]

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Mrblar .. En İyisimi 5 Maç Yapmak Az Maç Yapmak Diye Düşünüyorum.
Dün 7 Maç Oynadım 1 Maçtan Yattım.
Salı 5 Maç Oynadım 5 ide Yendi..Neyse Kupona Geçiyim.
Bu Kuponuda Vericem 2 Hafta Diğer Ş.P Ligine Haftasına Kadar Kupon Vermiycem.
Buyrun:

34tc0b6.jpg

Bol Şans ..

kardeş ya şu sistem nasıl bişi bi anlatsana :D nasıl yapıyoz ne işarteliyor nekadar basıyoz :D

Sistem Şudur: Diyelimki 5 Maç Yazdın.Diyorsunki Bu Maçların 4 ü Kesin Tutar.Ozaman Sistem 4 ü İşaretliyorsun 5 YTL Veriyorsun.(Kaç Maç Oynadıysan Mesela 7 maç O Sayının Bi Altı Sistem Oynadığında 7 maç sistem 6 Oynadıgın Maç Kadar Para Verirsin).Bu Oynadığın 5 Maç Tutarsa Saten Para Alıyorsun.Eğer 1 Maç Tutmazsa Yine Para Alıyorsun Çünki 4 Maç Kesin Tutar Demiştin.Tabi Doğal Olarak 5 Maçınkinden Az Para Alıyorsun : )..

Anlatabildim mi?

BoL ŞaNS aMa SöLiM DeNiZLi ZoR DePLaSMaN

Mrblar .. En İyisimi 5 Maç Yapmak Az Maç Yapmak Diye Düşünüyorum.
Dün 7 Maç Oynadım 1 Maçtan Yattım.
Salı 5 Maç Oynadım 5 ide Yendi..Neyse Kupona Geçiyim.
Bu Kuponuda Vericem 2 Hafta Diğer Ş.P Ligine Haftasına Kadar Kupon Vermiycem.
Buyrun:

34tc0b6.jpg

Bol Şans ..

kardeş kupon böle yapılmaz oranı iddaa belirlemeyecek oranın senin cebindeki parandır 3 maç bulacaksın banko olacak iddaa ganyan vermesi önemli degil zaten o maçların tutmama ihtimali çok düşük üç maç toplam 2 ganyan versin bas 100 lirayı al iki kartını ben bu zamana kadarçok senin gibi oynuyordum tam bir iddaa delisiydim ama artık akıllandım geçemn hafta 100 misli oynadım bir gecede 239 lira aldım yani 139 lira kar O YÜZDEN DİYORUM İDDAA YI CEBBİNDEKİ PARA ÇOGALTIR MAÇIN VERDİGİ GANYAN DEGİL

Angers 2-2 Olympique Nimes
Tours 3-1 Chateauroux
Denizlispor 0-1 Trabzonspor
anderlecht 2-0 Royal Charleroi
Strasbourg2-1Vannes
sadece tek maçın yatmıs =)

hayırlı olsun sistemin tuttu

aga tam bilmiyorumda sistemi 5 tr 4 oldumu_?

Geri