Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumhuriyet Gazetesi editörü: Öcalan bebek katili değil !!
devam edin devam edin üç maymunu oynamaya devvam edin.hemen farklı bir görüş belirtenin kafasını ezmekle bu ülke demokratik olmaz. sizi gidi ergenekoncular sizi.
bu şerefsizleri hala bu vatanda barındırıp ekmek veriyorlar......bunları süreceksin kendisi bilmiyor yada işine öle geliyor ama bir zalimden bir alim çıkarmış derler işte oğlu veriyor cevabını....
haklısın kasıtlı davranıyorlar ama ses kayıtlarını dinledim kancık bayrak üzerinden örnek veriyor.
-ayrıca bu tip yayın yapan medya daha önceleri bayrağımızı batıp çıkan nesneye (bknz:bayrak nerenize batıyor) benzetmişti .bayrağımız üzerinden siyaset yapanlara yazıklar olsun ki o bayrağın rengini nerden aldığını anlayamayacak kadar milli şuurdan yoksunlar
arkadaşlar haberi isledim ergenekon iddanamesinde geçio cumhuriyet gazetesi yazarı ile başka bir şahış arasında.... doğruluğu iddanameye bağlı.. ama hiç şaşırladım desem yeridir....
Tehlikenin farkındamısınız,bölücülerin peşine takılmış saf vatanseverler.İşte savunduğunuz şerefsizin
kendi ağzından bayrak yorumu,ama hala bazı saflar karşılaştırma yapmak suretiyle savunma aczinde
çırpınıyorlar,kimiside bayrak yorumunu düşünce özgürlüğüne katagorize etmeye çalışıyor,yazık...
Kim,hangi zümreden,ne makamda olursa olsun böyle birşey demişse şerefsizdir,bilaistisna.
Köpekleri savunmayalım,tehlikenin farkına varamayız.
Bütün yorumları okudum Fakat kimsenin Yazmadığı bir şey Yazacam özellikle Bu Cani Neden Öldürmüyor.Bu devlet hala anlamadım.Burda Ahkam kesen Arkadaşlar Apo Yerinde Gidin Öldürün Yoksa Bu devletin Öldürüceği Yok Apoyu Asmak için İp Gönderen Sözde Ülkücü Devlet bahçeli Senin İktidar Döneminde Yakalamışken Uçakta Aşağı Attırsaydın Ya Neden Bu işi Akpartinin Üzerine Atıyosun.Ha Diyiceksin İpim Yoktu İsteseydin Bu Mİllet Sana İP verirdi.Yalandan Devletçiler.