Cumhuriyet: Susturamayacaklar

Sayın Selçuk İlhan, yukarıda sana yapılan yorumları okuyorumda kimsenin seni tanımadığı, ömrünü sürekli olarak takiplerde, tehditlerde,sürgünlerde, işkencelerde geçirdiğini bilselerdi yorum yaparken dahi bu sorgulamaların sana güç verdiğini anlayacaklardı. Ama toplumumuz dinci medya tarafından doldurulduğu için ve onların kaleminden çıkan hiçbir düşüncenin doğru olmadığını bilmedikleri için sana dil uzatmayı görev saymalarını doğal karşılıyorum.
Biraz anlasalar AKP yi kapatma davasını medyadan uzaklaştırmak ve ekonomide ki kötü gidişatı örtmek için ülkenin önde gelen Kemalistlerini böyle bir tuzakla başka olayların içine atfetmelerini, umarım bu düşüncelerinden vazgeçerler. Birkaç gün sonra bu olayın aslı belli olacaktır, bu AKP hükümetinin sonunun yaklaştığının habercisidir. Çırpınışlar boşunadır. Sorosun çocukları bundan sonra halkı kandıramıyacaktır, asıl yüce divanda yargılananlar şimdiki karanlığın devleri olacaklardır.

savcı akp hükümetine dava açarken haklı da selçuk ilhanı içeri alırken haksız mı diyosunuz..sakın içkence tehdit sürgün saçmalıklarından bahsetmeyin..onlarca terör örgütü de kendisini bu şekilde savunuyor..biraz olaylara tarafsız gözle bakalım..işimize gelmeyene şuçzuz gelene şuçlu diye bakmayalım artık...evet ya. bu kadar koplocuyuz...hükümet o kadar güçlü ki savcıya o kadar kişiyi göz altına aldırabiliyo ama yine aynı hükümet kendisine kapatma davası açılmasına engel olamıyo ..chp ye oy verenler atatürkçü diğerleri değil,akp ye oy verenler dindar diğerleri değil, şimdi ben chp ye oy verdim diye bana imanı eksik kim diyebilir..veya akp ye oy verdim diye bak sen atatürk karşıtısın diyebilir...şu an bizi getirmek istenilen yer tam orası.. devletin savcısını açılan parti kapatma davasında ne kadar haklı görüyosan aynı devletin savcısına da bu gözaltına alınmalarda da göven!!! gözünün üstünde kaşın var kavgası bitsin artık

boşu boşuna yargara koparmayın :) yakında cıkar adamın işi güücü ülkeyi germektii bir tane olumlu yaziisi yok deniz baykalın ve chp yayın organı giibi calişiyordu adetaaa gercek gazeticilik bu mu halkın seciimleriyle dalgaya alan haberleri kaleme almaklamı cumhuriyeti koruyacaklar ? adam yaşliymiş yok yanında 2 tane koruması varmiş daha neler bu onun yargılanmasına engel değil unutma ülkede Başbaknlik yapmiş adnan meders gibi biri yargılandı ve sucsuz yere asıldı

Alınmasını ogretıcek halımız tabi yok =) İlhan Selcuk bu ulke icin iyi emekler vermis kisiler arasındadır, okumayan bilmeyen direk yorum yapmamalı..15. postta zaten " Gece darbemi yapıcaktı" adlı acıklama yeterlidir..
Yanlıs anlasılmada olmamalı tabi yargılanmasında degil, yargılanma oncesındeki surec ve gecen olumsuz olaylar gundemdir..

Yarın 250 bin adet basılacak

Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk'un gözaltına alınmasıyla birlikte gazetenin tirajında patlama yaşandı. Ortalama 70 bin tirajı olan Cumhuriyet, bugün 200 bin adet basıldı ve sadece yüzde 1'i geri döndü. Cumhuriyet almak için market ve gazete bayilerine giden vatandaşlar, "Tükendi" yanıtını aldı. Yoğun ilgi üzerine Cumhuriyet, yarın 250 bin adet basılacak. Öte yandan Cumhuriyet gazetesinin yarın "Türkiye ayakta" manşetiyle çıkması bekleniyor.

HABERTURK.COM

savcı akp hükümetine dava açarken haklı da selçuk ilhanı içeri alırken haksız mı diyosunuz..sakın içkence tehdit sürgün saçmalıklarından bahsetmeyin..onlarca terör örgütü de kendisini bu şekilde savunuyor..biraz olaylara tarafsız gözle bakalım..işimize gelmeyene şuçzuz gelene şuçlu diye bakmayalım artık...evet ya. bu kadar koplocuyuz...hükümet o kadar güçlü ki savcıya o kadar kişiyi göz altına aldırabiliyo ama yine aynı hükümet kendisine kapatma davası açılmasına engel olamıyo ..chp ye oy verenler atatürkçü diğerleri değil,akp ye oy verenler dindar diğerleri değil, şimdi ben chp ye oy verdim diye bana imanı eksik kim diyebilir..veya akp ye oy verdim diye bak sen atatürk karşıtısın diyebilir...şu an bizi getirmek istenilen yer tam orası.. devletin savcısını açılan parti kapatma davasında ne kadar haklı görüyosan aynı devletin savcısına da bu gözaltına alınmalarda da göven!!! gözünün üstünde kaşın var kavgası bitsin artık

:clap:clap:clap:clap

yahu ne kıvranıp duruyorsunuz ki,suçu yoksa zaten salıverecekler.Neden ortayı velveleye veriyorsunuz.Kim kimi susturuyor?Emri veren savcı.Devletin,yargının bağımsız,tarafsız,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,laik savcısı.Niye adamı (direk olmasada olayın kahramanı olduğu için) eleştiriyorsunuz?Sessizce bekleyin.Bir de beklerken;sayın cumhuriyet gazetesi okurları sağa -sola lütfen saldırmasın.Hiç medenice değil!!!

peki siz niye akp ye kapatma davası açıkldıgında zıplıyorsunuz?suçlu suçsuz ortaya cıkmayacak mı?yasaların altı kazılmadan önce Mr feto yu getirselerdi ya amerikadan..gece yarısı fbi baskın yapsaydı ya..

Yani şöyle Bi Bakıyorum Da Devletin Savcısı Gözaltına Evet Demiş,nerde Kaldı Sizin Cumhuriyetçiliğiniz,ilhan Selçuk Için Ortalığı Birbirine Katıyorsunuz..ayrıca Ilhan Selçuğun Gözaltına Alınmasını Bile Hazmedemeyenler,fethullah Hocaya Saldırmayı Bıraksınlar,yani Lafı Bıraksınlar Da Mustafa Kemalin Istediği çağdaşlaşmayı Yakalasınlar,yani çalışsınlar,ülke Ne Zaman Ileriye Gitmeye Kalksa Bu Hayalet Insanlar Ortaya çıkıyor Ortalığı Birbirine Katıyor,bu Cumhuriyeti Sadece Ilhan Selçuk Savunmuyor 70 Milyon Koruyor..

İLHAN SELÇUK SERBEST BIRAKILDI
4 BUÇUK SAAT SÜREN SORGU SONA ERDİ

23.03.2008 01:45
Ergenekon Operasyonu kapsamında gözaltına alınan İlhan Selçuk 45 saat sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltında tutulan İlhan Selçuk, akşam saatlerinde Adliye'ye sevk edilmişti. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen İlhan Selçuk'un Adliye'deki sorgusu 4 buçuk saat sürdü.

Savcının, Selçuk hakkında yurtdışına çıkış yasağı konulması istemiyle nöbetçi mahkemeye başvurduğu da gelen bilgiler arasında.

adalete saygı lütfen. İşinize geldiği gibi adalet anlayışı olmaz.

Umarım aynı durum Kemal Alemdaroğlu içinde geçerli olur. Tutuklanma sebebi o kadar mantıksız ki: İnanılır gibi değil.

''Cumhuritet mitinglerine askeri de davet etmek.'

Cumhuriyetten anca bu kadar iğrenç bir şekilde intikam alınabilir .......

Geri