Cumhuriyeti niçin yıkamazsınız..

Benim başörtülü bacım ve ninem de Cumhuriyetin eseridir..

Allah Allah diye cepheye koşan Mehmetçiğim de Cumhuriyetin eseridir..

Allah razı olsun diyen her vatandaş da Cumhuriyetin eseridir..

Kendinize göre yorumlamakta üzerinize yok..
Bkz. Laiklik, Demokrasi, vb.

264_abdullah-gull.JPG

Bunun Amacı CUMHURİYET'i tanımlamak,anlatmak değil.. Amaç CUMHURİYET üzeriden kendi ideoloji ve fikirlerinin bağdaşmadıklarını konuya tersten bağlamak... Biz sizleri de biliyoruz Bekir Coşkun..

Peki Sen açıkla da bilelim o lüks villlada milyarlık arabalarda gezip halk edebiyatını kimin sayesinde yapıyorsun ? Arkanda hangi para babaları seni kolluyor. Söyle de bilelim.. İşinize geldiğinde en büyük halkçı sosyalist sizsiniz ama anca LAFTA...

Ama nedense halk artık yemiyor be Bekircim...

Aynı soruyu sayın başbakan için soralım sizin yazdığınız şekile küçücük ilaveler yaparak...

"Peki Sen açıkla da bilelim sen ve çocukların o lüks villlada milyarlık arabalarda gezip halk ve fakirlik edebiyatını kimin sayesinde yapıyorsun ? Arkanda hangi para babaları devletler seni kolluyor. Söyle de bilelim.. İşinize geldiğinde en büyük halkçı sosyalist dindar sizsiniz ama anca LAFTA...

Bekir coşkun özel sektörde köşe yazarlığı yaparak uzun yıllardır yüksek ücretle çalışıyor eşide varlıklı bir yabancı bayan.....Sayın başbakan ise hayatı boyunce devlet memurluğu yapmış biri ............:(

Aynı soruyu sayın başbakan için soralım sizin yazdığınız şekile küçücük ilaveler yaparak...

"Peki Sen açıkla da bilelim sen ve çocukların o lüks villlada milyarlık arabalarda gezip halk ve fakirlik edebiyatını kimin sayesinde yapıyorsun ? Arkanda hangi para babaları devletler seni kolluyor. Söyle de bilelim.. İşinize geldiğinde en büyük halkçı sosyalist dindar sizsiniz ama anca LAFTA...

Bekir coşkun özel sektörde köşe yazarlığı yaparak uzun yıllardır yüksek ücretle çalışıyor eşide varlıklı bir yabancı bayan.....Sayın başbakan ise hayatı boyunce devlet memurluğu yapmış biri ............:(

Ben sana demiyorum ki başbakan lüks villalarda yaşamıyor etmiyor... Neden direkt bunu arkasına sığınıyorsunuz ? Neden ?

Benim gözümde Emin Çölaşan, Bekir Coşkun ne ifade ediyorsa Hasan Karakaya,Abdurrahman Dilipak da aynı şeyi ifade eder..

Çünkü bu isimler kendi ideolojilerini ve fikirlerini yansıtmak için karşıt görüşü öyle bir yerin dibine sokarlar ki anlattığı konu tamamen bir bildirgeye dönüşür...

Çıkıp bana Bekir Coşkunları Emin Çölaşanları hatta Zülfü Livanelileri Yaşar Kemalleri savunmayın. Bunlar en lüks villalardan en pahalı mekanlardan aşşağı inmezler inemezler..

çalışıp kazanmış insanlara sözümüz olamaz sözümüz çalışmadan emek sarf edilmeden kazanılmış parayadır, gazeteci parasını kazanırken onurundan taviz vermemişse vede kişiliğinden diyecek sözmüz olmaz ama bir görüşün para karşılığı kalemşörlüğünü yapıyorsa her devrin adamıysa....yazıklar olsun ona.

AKp ne alaka şimdi ben adama söylediğin şeyden bahsediyorum
:D

Şu alaka 10 larca yorum arasında hiç biri rahatsız etmedide ben tek cümlem mi rahatsız etti...?

O arkadaşın dediğin sahsiyette saçmalamış.. Araya 6666 ayetten hoşuna giden birini sokunca kendini haklı zannedenlerden biri.. DÜz mantık işte.. Başına sonuna dini birşey koy arasına kimse bakmaz..

Şu alaka 10 larca yorum arasında hiç biri rahatsız etmedide ben tek cümlem mi rahatsız etti...?

O arkadaşın dediğin sahsiyette saçmalamış.. Araya 6666 ayetten hoşuna giden birini sokunca kendini haklı zannedenlerden biri.. DÜz mantık işte.. Başına sonuna dini birşey koy arasına kimse bakmaz..

işte bende bundan bahsediyorum.yorumların tamamı konuyla alakalıyken sende direk şahsa hitaben (bence talihsiz) bir yorum var.ve bence hiç hoş değil.hatta özür dilemelisin.bir insanı direk böyle yaftalıyamazsın.

Geri