cyber-warrior.com hacked!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cezainca' Alıntı:
Cw'deki şerefsizler hala iftira atmaya devam ediyorlar.Eğer Şerefli iseniz susarsınız...

Tamam hot... ların reklamını yeter yaptın.Anlasılan sende hot..ların adamısın reklamlarını git baska yerde yap...

yapan kişi o kadar kolay kurtulamaz diye düşünüyorum . hem site hala yayında

Com , net , org hepsini hackLemiş Hothackers. Yöntem yine Dns attack adamlar ne zaman ne yapacağını iyi biliyorlar büyük oynuyorlar :)

Tebrik €diyorum hothackers'i.. her zaman dedikLeri gibi Az Laf Cok i$ :) gerisi paLavra..

eren1903
zone-h linklerine bakmayı resimli olarak anlatayım mı ?

hocam zone-h kayıtlarına bakın diyosunus da sayfalar acılmıyo ki bu arada hem cyber-warrior hemde hothackers siteleri ikiside acılmıyor...

cw serveri bakımda aptal beyinli sen kimsin cwyi hackleyeceksin safmısın arkadaşım zone -h m iş ne amandan beri uyarı yapılmakta serverda bakimda olacak die beynine sokim lamer

cw anlaşılan götünü sikmiş senin :D mhal adam ya sikibitli

noluyo yaw böyle bi konu hakkında bu kadar yorum küfürler falan alalalal şaşılcak şey valla..

noluyo yaw böyle bi konu hakkında bu kadar yorum küfürler falan alalalal şaşılcak şey valla..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

adam eziq :)

cw hacklenmişmiş lan şopar :p sen cilli oynarken:d millet ne siteler gömmüş
eziq ipne ya :)
mhal cw hacklenmişmiş şakacı cocuk seniii :)

dipnot:şakacı mal anlamında kullanılmıstır

condor11' Alıntı:
ya abi yuh bu sitenin daha once hacklendigini bizzat gormustum ustelik bi aralar uyeidim o siteye Hackhell in yanından bile gecemez cok gereksiz bi seydi ellerinize saglık bilen bos durmuyo bizde bilsek ben o siteyi hergun hacklerim :D:D

bellı kardes SAP oldugun......ıstersen bende uyeydım deme de benı attılar de daha anlasılır olur...senın gıbı sıbopların cw de ısı olamaz zaten soysuzzzz........sen once donunu topla sonra hack ogren LAMERRR.......

Cw Bakimda Pis Lamer... Senin Gibi çaputcular Sallayip Tutuyosunuz.uyelerine Bilgilendirme Maili 1 Hafta Once Gelmişti...ehuehu.. Seningibi Armutlar Oldukca Cw Daha çok Guler Sizlere

Cw Bakimda Uyelerine 1 Hafta Once Msj Gelmişti Armut Lamer.. Ezik Olan Sensin...kefiline Yazik O Da Gitti Demekki...

BillieJeAn 10 gun c@bb@r sende 3 gün uzaklastırıldın

closed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri