Dün Yaşanan Problem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solariz

Administration
Reaction score
0
Dün yaşanan üzücü bir olaydan sonra mysql makinemiz ilk başlarda sorunlar çıkartıp mysql tablolarını sildigini gördük en son yedegimizin 18 gün öncesine ait olması ve tabloları kurtarma çalışmalarımızın başarısız olması dolayısıyla sistemi 18 günkü yedege geri almak zorunda kaldık bir çogunuzun mesajı konusu üyeligi gitmiş olabilir bunlar inanın sizin canınızı sıktıgı kadar benimde sıkıyo herşeyin kusursuz olması için günlerce uyumadıgımızı bilir ama ne yaparsak yapalım illaki bi aksilik oluyo buda onlardan biri elimizi kolumuzu baglayıp bizi 18 gün geriye attı

Herkese geçmiş olsun..

Hackhell Yönetimi

Bu iyi haber =)
O kadar kavga döğüşüm vardı , alayı gitti =P

Şaka tabi geçmiş olsun , sağlık olsun , birdaha yaşanmaması temennisiyle .

Edit : pardon geçende böyle sorun olmuştu , o geceki yedek elinizde yokmu acaba ?

dünyanın sonu değil..kaldığımız yerden aynen devam ederis..

açıklama için teşekkürler
18 gün çok uzun süre ama büyük bir sorun değil aslında
sağlık olsun kaldığımız yerden devam :(

Bu iyi haber =)
O kadar kavga döğüşüm vardı , alayı gitti =P

Şaka tabi geçmiş olsun , sağlık olsun , birdaha yaşanmaması temennisiyle .

Edit : pardon geçende böyle sorun olmuştu , o geceki yedek elinizde yokmu acaba ?

o yedegi kulanıyoruz şuanda.

sağlık olsun bea....

ne zor işmiş bu site yönetmek =)

bu benim silinen 2'nci oldu üzmeyin beni ve mesajlarımı

solariz slm malesef sana pm atamıyorum,dark acil ulaşmam lazım teli vardı ancak bulamıyorum ricam benimle irtibata geçmen yada telimi ona vermen ( [email protected] ) sagol

Bende yeni başlamıştım:) sıfıra döndük. neyse sağlık olsun

bir sürü konum, 1700 teşekkürüm, adult resim bölümünde uzun zaman alan bir temizlik heba oldu...

çok üzüntü verici bir durum... yapılan emekler havaya uçtu :vur

dün en son 18.376 teşekkürüm vardı. şu an 16.774

bir sürü konum, 1700 teşekkürüm, adult resim bölümünde uzun zaman alan bir temizlik heba oldu...

çok üzüntü verici bir durum... yapılan emekler havaya uçtu :vur

dün en son 18.376 teşekkürüm vardı. şu an 16.774
sende teşekkür derdindesin be arkadaşım..

haftada 1 yedek alsanız daha iyi..bu işler yedekle olur..
sorun her zaman olur..YEDEK KURTARIR..

gönül isterki her saat her dakika yedek alınsın linux ve unix tabanlı işletim sistemlerinden anlasaydın kontrol panelsiz bi işletim sistemi kulansaydın benim nelerle ugraştıgımı anlardın bu windows degil linux hiç birşeyi garantisi yok sistemini geri almak gibi bir şansın yok mysql in kim bilebilir tablo silebiliceni ama siliyo oldu yani alsaydık etseydik degipte kendimi kandırmayalım ozamanda hdd çökebilirdi bunada şükür.

çok geçmiş olsun=(

oldukça can sıkıcı bi durum, umarım bir daha tekrarlanmaz..

CumLetten Gecmish OLsun Ne Diim iIi Kurtarmıshın Yine ßu Kadarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri