Dün Yaşanan Problem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SağLık oLsun yahu =)

Oyun DağıtımLarı'ndaki bütün konuLarım gitmiş :D

demekki mysql iyi değil microsoftsql kullanın ucuz etin tiriti olmaz

Elden bir şey gelmez.ne diyelim sağlık olsun

Ancak bu sorunun sık sık yaşanması insanın canını sıkıyor

bundan sonraönlemlerin daha iyi alınmasını temenni ederim

birdaha böyle problemlerle karşılaşmamak dileğiyle

of ya bu benm için çok kötü oldu ama neyse sağlık olsun

benim actığım kouda 10.000 kişi tıklamış 270 kişi teşekkür etmişti..bu ikinci oldu..ve bezdirdi..
şimdi yazdıklarım 1/3 düştü....Yönetim 3 günde bir yedek alsa daha iyi olurdu..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2835381' Alıntı:
açıklama için teşekkürler
18 gün çok uzun süre ama büyük bir sorun değil aslında
sağlık olsun kaldığımız yerden devam :(

Sizin için sorun yok siz yer edineceğiniz kadar yer edinmissiniz. Ben "Misafir" olmuşum ya yıldızımı istiyorum arkadaş hatta faiziyle 2 tane istiyorum benim site yönetiminde felan gözüm yok sadece yıldızı mı? İstiyorum.

sağlık olsun benimde üyeliğim silinmiş ama hackhellin tekrar geri gelmesi güzelll

Sizin için sorun yok siz yer edineceğiniz kadar yer edinmissiniz. Ben "Misafir" olmuşum ya yıldızımı istiyorum arkadaş hatta faiziyle 2 tane istiyorum benim site yönetiminde felan gözüm yok sadece yıldızı mı? İstiyorum.

bir süre sonra yıldızların güzel görüntüden başka bir işe yaramadığını anlarsın :D

saglık olsun biraz ugrasıcaz ama olsun ugrasmadan bişey olmuyo :)

edineceğiniz yeri etmişsiniz diosun.. sen yıldızlarının derdindesin..eyvallah.. ya biz ne yapalım..?
günlerdir uğraşılan bölüm temizliği,o kadar incelenen kilitlenen konular,o kadar emeğimiz hebaa oldu.biz sesimizi çıkartıyormuyuz..
destek olacağımız yere köstek olmayalım..

pff 18 gün çok uzun bir süre bütün mesajlarım silinmiş umarim en yakın zamanda hackhell 18 gün sonraki haline gelebilir

Bundan Sonra HeraLde Açtığım Her Konuyu bi txt e Kaydetmek zorunda Kalacam :)

2.500 e yakın tşk 100 den fazLa Konu güme gitti :durdurun

Neyse Hepsinin Yedeği War Ama hatırlayamıyorum hangi Konuları açtığımı =)

Konu TemizLiği Yapmıştık Onlarda Geri geLdi =))

SağLık OLsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri