Dünden Bugüne "HackHeLL" [Bilinen ve Bilinmeyen Gerçekler]

valla bırakılmaz çok işime yarıyor bu site Allahınız var emeği geçenlere saygılar sunuyorum...

adsl çıktığından beri forum sitelerinde farklı konularda farklı zamanlarda araştırmalar yaptım. bu işin aslında göründüğü kadar olmadığını anlamak için bu işlerden gerçekten anlamak lazım geldiğini fark etmem çok zamanımı almadı. bunca forum sitesinde en çok dikkatimi çeken hiç zahmet çekmeden hiç bir bedel ödemeden yaptıkları downloadları düşüncesizce eleştirebilen insanların olması. tamam belki bende paylaşımın tek taraflı olan kısmındayım ama en azından emek verenlere saygı gösteriyorum. umarım tüm downloadcılar bunun farkına varırlar. emek veren herkese kolay gelsin...

gerçekten güzel bir forummuş saolun başarılarınız devamını dilerim :D

2005 yılındaki hackhell ile şimdi arasında çok fark var bazı nedenlerden dolayı elini kolunu bağladılar bazen neydi ne oldu dediğim oluyor ama bu haliyle bile çok güzel bazı forumlardaki gibi sekiz on yaşındaki çoluk çocuğun sayısının fazla olmasından aklı başında insanların olması daha iyi...

çok güzel olmuş yaaaa,Biz bi aileyiz arkadaş...daha iyi günlere hepbirlikte......

Geri