Yahu AKP yandaşı arkadaşlara bakıyorum da , sanıyorlar ki gazeteden dergilerden alınan yazılarla adamlara dava açılmış. yok hukuki değil de siyasi bir dava imiş. Güldürmeyin arkadaşlar bizi. Neyin ne olduğunu siz de biliyorsunuz. Sempatizanlık yaptığınız grubun başındaki arkadaşın sizleri bu kadar yönetmesi asıl gülünç olan.
Türbana siyasi simge dendiğinde DEĞİLLLL diye bağıran sizler , işinize geleni ne de güzel çeviriyorsunuz. Hukuk savaşı verip üniversitelere girmeye çalışıyorsunuz. Değil mi ? Şimdi mi hukuk denince tepeniz attı ?
Satılan topraklar Türkiye'den satılıyor. Kendi kendine kar sağlayan şirketler satılıyor. ABD kuklasının gitmesinden dolayı şüphede. Adamlar da doğal olarak şokta..
Millet "yahu bilinçlenmek gerek , Ata'mızın bıraktıklarını elaleme mi teslim edeceğiz" deyince ve uyanınca , silkinip kendine gelince , iş işten geçmeden bişeyler yapalım deyince , Avrupa şaşırıyor. Salak mı zannettiler bizi acaba ?? yada sizler bizi salak mı sandınız ??
42 milyon seçmenden 14 milyonu ile %47 alıyorlar. bu nasıl hesap. gelen gelsin gelmeyen gelmesin deniyor , bu nasıl demokrasi ??
seçimleri yapan şirketin ABD seçimlerinde yaptığı düzenbazlık ile halen ortalık çalkalanmaya devam ediyor... yazın ortasında herkes tatilde iken seçim yapılıyor...
uydurmasyon bir parti , halterciden güreşçiden bakan

daha neler var acaba sırada...
ama inanın biz ABD'nin de AKP'nin de önüne geçileceğine inanıyoruz ve Dünya'yı şoktan şoka sokmaya devam edeceğiz..
2. Dünya Savaşı'nda da şoka girdiler , gene girecekler gene girecekler..
Son sözüm de şudur :
Türkiye'de dönen bu oyunların artık hesabının verilmesi ve DTP ile beraber AKP grubunun da meclisten ihraç edilmesi gerekmektedir.
ozaman seçim boşuna yapılmasın ne anladık seçimden sandıktan kazanamıyacaklarını anladılar.. DARBE de olmıyınca tek çare dava...
açsın bakıyım
açsınlar da sen de bak
sonucunda da bakakalma da...
Yüce Atatürkün Ve Binlerce şeh,t,m,z,n Kanlarıyla Alına Bu Topraklarda Kurulan Cumhuriyeti Yıkmaya çalışan Ve Ulkeyi Satan Bi Kişi Yargılamak Bile çok Nasıl Olurda Bu Insanı Savunursunuz Anlamıyorum
ağzına sağlık kardeşim ağzına sağlık
ίииuεи∂σ;2719051' Alıntı:
uydurma gazete haberlerine dayandırılarak açılmış bir kapatma davası.
komik sadece komik
Adam alanlarda , televizyonlarda her yerde bağıra bağıra söylüyor bunları , bir sen görmedin yada görmek istemedin ya da kendini dış dünyadan soyutladın ve sadece internetten gördüklerine yada okuduğun birkaç yazıya dayanarak bunları söylüyorsun...
Üzüldüm ama bir bakıma da sevindim. Türkiye'yi size ve sizin gibilere karşı savunmak gerçekten kolay olacak...