Dünya şokta: Bu delilik

ozaman seçim boşuna yapılmasın ne anladık seçimden sandıktan kazanamıyacaklarını anladılar.. DARBE de olmıyınca tek çare dava...

açsın bakıyım :D

Yahu AKP yandaşı arkadaşlara bakıyorum da , sanıyorlar ki gazeteden dergilerden alınan yazılarla adamlara dava açılmış. yok hukuki değil de siyasi bir dava imiş. Güldürmeyin arkadaşlar bizi. Neyin ne olduğunu siz de biliyorsunuz. Sempatizanlık yaptığınız grubun başındaki arkadaşın sizleri bu kadar yönetmesi asıl gülünç olan.
Türbana siyasi simge dendiğinde DEĞİLLLL diye bağıran sizler , işinize geleni ne de güzel çeviriyorsunuz. Hukuk savaşı verip üniversitelere girmeye çalışıyorsunuz. Değil mi ? Şimdi mi hukuk denince tepeniz attı ?
Satılan topraklar Türkiye'den satılıyor. Kendi kendine kar sağlayan şirketler satılıyor. ABD kuklasının gitmesinden dolayı şüphede. Adamlar da doğal olarak şokta..
Millet "yahu bilinçlenmek gerek , Ata'mızın bıraktıklarını elaleme mi teslim edeceğiz" deyince ve uyanınca , silkinip kendine gelince , iş işten geçmeden bişeyler yapalım deyince , Avrupa şaşırıyor. Salak mı zannettiler bizi acaba ?? yada sizler bizi salak mı sandınız ??
42 milyon seçmenden 14 milyonu ile %47 alıyorlar. bu nasıl hesap. gelen gelsin gelmeyen gelmesin deniyor , bu nasıl demokrasi ??
seçimleri yapan şirketin ABD seçimlerinde yaptığı düzenbazlık ile halen ortalık çalkalanmaya devam ediyor... yazın ortasında herkes tatilde iken seçim yapılıyor...
uydurmasyon bir parti , halterciden güreşçiden bakan :) daha neler var acaba sırada...
ama inanın biz ABD'nin de AKP'nin de önüne geçileceğine inanıyoruz ve Dünya'yı şoktan şoka sokmaya devam edeceğiz..
2. Dünya Savaşı'nda da şoka girdiler , gene girecekler gene girecekler..
Son sözüm de şudur :
Türkiye'de dönen bu oyunların artık hesabının verilmesi ve DTP ile beraber AKP grubunun da meclisten ihraç edilmesi gerekmektedir.

ozaman seçim boşuna yapılmasın ne anladık seçimden sandıktan kazanamıyacaklarını anladılar.. DARBE de olmıyınca tek çare dava...

açsın bakıyım :D

açsınlar da sen de bak :)
sonucunda da bakakalma da...

Yüce Atatürkün Ve Binlerce şeh,t,m,z,n Kanlarıyla Alına Bu Topraklarda Kurulan Cumhuriyeti Yıkmaya çalışan Ve Ulkeyi Satan Bi Kişi Yargılamak Bile çok Nasıl Olurda Bu Insanı Savunursunuz Anlamıyorum

ağzına sağlık kardeşim ağzına sağlık

ίииuεи∂σ;2719051' Alıntı:
uydurma gazete haberlerine dayandırılarak açılmış bir kapatma davası.
komik sadece komik :D

Adam alanlarda , televizyonlarda her yerde bağıra bağıra söylüyor bunları , bir sen görmedin yada görmek istemedin ya da kendini dış dünyadan soyutladın ve sadece internetten gördüklerine yada okuduğun birkaç yazıya dayanarak bunları söylüyorsun...
Üzüldüm ama bir bakıma da sevindim. Türkiye'yi size ve sizin gibilere karşı savunmak gerçekten kolay olacak...

M.K.ATATÜRK: Türk Milleti Zekidir.

Türk Milletinin %.......

bizim millet hakkı yenene,hor gorulene hep destek olmustur...

onceler bi star gazetesi olayi vardi,ilk cikisinda TVlere cikip bangir bangir aglardi, dogan grubu gazete dagittigi bayilere star gazetesini sokmuyor,zorla hakkımızı yiyor,halkın gazetesinin halka ulasmasini engellemek istiyor vs vs vs diye hakkı yenen mazlum rolu yapardı sonunda TRnin en cok satan gazetesi olmustu. oysaki gazetenin sahibi olan grup da halkın herseyini hice sayan bir ... gruptu. buna benzer birsuru ornek saymak da mumkun cunku halk olarak mazlumun ya da oyle gorunenin sonuna kadar arkasındayız arastirmadan incelemeden. akp nin ilk secimlerine bakıyorum her yerden yuhalamalar dıslamalar ceza evleri siyasi yasaklar...halk aldı bas tacı etti,ikinci secimler de yine ona keza. simdi yine benzer bir durum. akpliler cok sevinmislerdir bu duruma kanımca.

simdi aklima takılan sey hem ATATÜRK hem Aziz Nesin aynı anda nasil haklı haklı olabiliyor ya da ben nerde hata yapiyorum.

_мαѕυм_;2714463' Alıntı:
ne guzel yasalarımız varmiş ya halkın yarısına yakının sectigi bir parti kapatılabiliyr hemde cok agır suclama olmamışken..nerde be demokrası ..DTP dururken akp nin kapatılması ne kadar mantıklı olur.. bu delilik degil rezillik kepazelik ....bunlar boyle yaparsa Akp %60 a dayanır gelecek secime.

en azından gazeteleri dergileri ve haberleri takip ediniz. bilinçsizce yazdıklarınızın arkasında duramayacağınız aşikar. AKP'yi sürükleyen Tayyip amca siyasetten men cezası da alacak bu durumda. o zaman başına kim geçecek de %60 alacak çok merak ediyorum.
ABD daha başka birini yetiştirdi ise bu gibi durumlar için o başka..
Ayrıca yasalarımız gerçekten de güzel. Atamızın bıraktığı mirasları koruyabilecek kadar da üstündedir herşeyin.
Saygılar

M.K.ATATÜRK: Türk Milleti Zekidir.

bizim millet hakkı yenene,hor gorulene hep destek olmustur...

onceler bi star gazetesi olayi vardi,ilk cikisinda TVlere cikip bangir bangir aglardi, dogan grubu gazete dagittigi bayilere star gazetesini sokmuyor,zorla hakkımızı yiyor,halkın gazetesinin halka ulasmasini engellemek istiyor vs vs vs diye hakkı yenen mazlum rolu yapardı sonunda TRnin en cok satan gazetesi olmustu. oysaki gazetenin sahibi olan grup da halkın herseyini hice sayan bir ... gruptu. buna benzer birsuru ornek saymak da mumkun cunku halk olarak mazlumun ya da oyle gorunenin sonuna kadar arkasındayız arastirmadan incelemeden. akp nin ilk secimlerine bakıyorum her yerden yuhalamalar dıslamalar ceza evleri siyasi yasaklar...halk aldı bas tacı etti,ikinci secimler de yine ona keza. simdi yine benzer bir durum. akpliler cok sevinmislerdir bu duruma kanımca.

simdi aklima takılan sey hem ATATÜRK hem Aziz Nesin aynı anda nasil haklı haklı olabiliyor ya da ben nerde hata yapiyorum.

acıma , acınacak hale düşersin diye bir laf vardır. acıdıkları parti acınacak hale soktu herkesi. biz ses çıkarıyoruz ama millet 1 torba kömüre susuyor ve oyunu onlardan yana kullanıyor , oysa bilmiyor ki o kömür de , maaş da kesilemez çünkü bunlar o insanların hakkıdır.. ama maaştan kısık , fakirleştirip , kendi yandaşlarını zenginleştirip ardından da "fakire bakarız , fukaranın babasıyız" diyerek kendi paralarını insanlara 1 torba kömürle geri veriyorlar ya , o zaman arkasından giden de oluyor , eziliyorlar diye destek veren de ...

Yüce Atatürkün Ve Binlerce şeh,t,m,z,n Kanlarıyla Alına Bu Topraklarda Kurulan Cumhuriyeti Yıkmaya çalışan Ve Ulkeyi Satan Bi Kişi Yargılamak Bile çok Nasıl Olurda Bu Insanı Savunursunuz Anlamıyorum

işte olay bu adam gayet haklı nasıl savunuyosunuz hala ya kapatılsın AKP de Türkiye kurtulsun

iyide gülümm :melek:melekDTP kürt halkının isteklerine cevap verilmesi için çabalıyor buna da kapatma gereqi duyan insanın aklından şüphe duyarım

Oldu gülüm....kurt halkının isteklerine Pkk ile pazarlık yaparak pkk ya destek vererek mi ocalan denen ... yı hala bir lider gorerek mi cevap veriyor bu DTP....

:angry:angrybu ülkede hukuka güvenim kalmadı.bende siyasi olduğunu düşünüyorum.ne kadar geri kafalı insan var yargıtayda danıstayda toplanmıs.bunlar türkiyenin demokratik gelişimine ayak uyduramıyorlar.kendilerini hala 1930lu yıllarda sanıyorlar.yahu zorla akpye oy verdirecekler bana bu adamlar.hukuki açıdan bakamıyorum bu olsa olsa guguktur

Vay be...Bede bunu anlamıyorum....DÜNYA ŞOKTA......ya ne soku ne dunyası...dunyanın % 90 nının AKP dıye bır partıden haberı yok Kaldıkı kapatılmasından haberı olsun...Amerikada ıkı adam avrupada ıkı ada kıytırıktan ıkı adam konusuyor bıttı gıttı....NEDEN KENDIMIZI DUNYANIN MERKEZINDEYMISIZ GIBI GORURUZ KI.........EVET DUNYA SOKTA....NIYE CUNKU BASSAVCI AKP YE KAPATMA DAVASI ACTI....LİTVANYADA YÜZBİNLER SOKAGA DOKULUP BASSAVCIYI İSTİFAYA CAGIRDI...LETENYODA ON BINLER AKP YE DESTEK YURUYUSU YAPTI....AMERİKADA MİLYONLAR SOKAGA DOKULUP "TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK SLOGANLARI ATTI...GELESEN OLAYLAR DUNYAYI İKİ KUTUPLU HALA GETIRDI...AFRİKADA YERYER TAYİPCİLER VE LAİKCİLER ARASINDA CATISMALAR CIKTI....BORSALAR YERLE BİR OLDU....CİNDE BUYUK FİRMALAR BASSAVACI DAVASINI GERI CEKMEZSE İŞ YAVASLATMA GREVLERİ DUZENLEYECEGINI ACIKLADI....:clap:clap

Geri