Dünya bu bilmeceyi Çözemedi Çözülecek Gibi değil

taşaron şirket yapmış bunu bizim mahallede öyle diyolaa

vay anasini bunlari bilmiyordum bak, peki sizler bu piramiin aslinda daha buyuk oldugunu biliyormusunuz? kumun altinda piramitin 4'te 1'i var

burda yazılı olanların doğru olduğu ne malum, araştıran yada bizzat deneyen var mı? sorgulanmayan hayat yaşamaya değmez....

Harika İnsan Beyni Bunu nasıl tasarlamış Eski İnsanlar şimdikilerden 10 kat daha zekiymiş. .

daha önceki insanların teknolojisi daha iyiymiş gibi geliyo banada ama bilgilerini aktaramamışlar bize ve bi şekilde yok olmuşlardır fakar şimdikili bilim adamlar aynı şey olur da insanlık bu şekilde yok olursa diye titanyum tüplerin içine cd'ler,kağıtlar, bilgiler vs.koyuyolar eğer tekrar öyle birşey olursa herşeye en baştan başlanmaması için.

Halen buna bir cevap bulunamamış olmasına hayret ediyorum.

Bilim açıklama getiremiyorsa bunun dinimizde muhakkak bir cevabı vardır.

sen de çinde bulunan ve bu piramitlerden daha eski olduğu tespit edilen TÜRK piramitlerini biliyo muydun?
öyle ki bu Keops piramiti 164 m yüksekliğindeyken çindeki Türk piramitlerinden en büyüğünün 300 m yüksekliğinde olduğu belirlenmiştir. Yani piramitleri il olarak TÜRKERİN inşa etmiş olma ihtimalleri çok yüksek. Google a çindeki Türk piramitleri diye yazarsan baya bişey geliyo

benim düşünceme görede eski insanların teknolojileri şimdikinden çok daha iyi imiş, zaten gerçekten de çok saçma bişey var insanların ilk yaratılıştan itibaren bi mağaralarda yaşaması bana hiç inandırıcı gelmiyor ancak mevcut teknolojiler afetler veya geçen gün bi sitede okumuştum güneşteki patlamaların çok güçlü olması durumunda manyetik alanlar ortaya çıkıyormuş 10 - 15 saniye içinde tüm elektronik parçaları kullanılamaz hale getirebilecek büyüklükte bir patlama olmuş olabilir belkide geçmiş dönemlerde...

Geri