Dünya ( Efsane) Counter' cileri

sanmam video çekerken sol elde gosterior sanırım çünki ben oynarken spec olup alt+tab yapıom sonra oyuna bi bakıom silah sol ele geçmiş :)

ıyı oynayanlar gordugum kadarıyla sol elle oynuyo cok mesela besh:hhmanD

o listede ben eksiğim yakında HH birincisi die yazacak orda

ATESBOCEGI ( HaCKHeLL CS Bİrincisi)

Bekleyin yakında dönüyorum telekomla aramda sorun oldu en kısa zamanda BEsH'e meydan okucam

o0o0o vetKam YanLış yaptın bizi görmedin..Hepinizi Yicem :D Yeni bi yıLdızmı Doguyor :)

x3 geLsin bıçakla alim :D:D

Gerçekten süPerLer :S:S

PherasThisDaGGeR

eski hh serverimiz vardı orda show yapardık :) simdi evde net yok cs oynayamıyorum.. ama yakındır bandırmaya bi gideyim show devam edecek ;)
[H&H] Lamagro forever ;)

suatakar' Alıntı:
o0o0o vetKam YanLış yaptın bizi görmedin..Hepinizi Yicem :D Yeni bi yıLdızmı Doguyor :)

x3 geLsin bıçakla alim :D:D

Gerçekten süPerLer :S:S

PherasThisDaGGeR

beni de almamışlar listeye kanka:saskin

Herifler coşmuş Farkındamıksınız Hepsi Silahı Sol elde tutuyor ende sol ele alımca ya :D

vetkam' Alıntı:
1: Hackhell | besh (Dünya Counter Birincisi)
2: Alicyro
3: Hackhell | oFfSpR!nG ( [H&H] vetkamın Ögrenicisi ) ( Dünya cs 3 cüsü )+ boynuz kulağı geçmiş:D
4: [Hack_hell] awd (vetkama meydan okudu paso bıçak yedi şuan konuşmuyolar:D)
5: bim_28 (hani şu awp tarzı uyuz olduğumuz silah varya aha onun birincisi:D )
6: [H&H] enjoy ( Teklı Show Süper Birisi )
7: [H&H] revo ( m4a1 Ak47 Show ) o ne la neyse işte onların birincisi:D
8: [H&H] condor (Affetmes Süperr Cs ci )
9: [H&H] | jose (c4 patlayıcı uzmanı t ler dikkat bu adam çok hızlı çözüyo:D)
10: [H&H] | arif_onur (arif onur her türlü oto tek hiç farketmez buyrum kartım:D)
11: [H&H] | 2515 ( 4 3 ve 2 5 uzmanı..)
12: [H&H] falcon ( keleş ve bomba uzmanı bu adam dust 2 yi tamamen havaya uçurabilir
a da kurulmuş bir bombayı b den patlatabilir:D)
13:HackHeLL_NIGHT-GONER(bomba sallama uzmanı+++++flashları yanlış salladığı zamanlar azdır ama genelde yanlış salladığı zaman flash arkadaşının kafasında patlar böyle zamanlarda en fazla küfür yeme ünvanı+++++ boş maplarda kimse yokken etraf gezme şampıyonu)
saygılar...
biraz torpilli mi oldu:D

aha bende kendimle ilgili bişey yazdım

adam tek vuruşla dürbün açmadan kafadan vuruyor

SK eLement Li kadrosunda Baya sağlamdı .. SpawN Yok ama Orada ..

iDDİA EDİYORUM BEN ONLARDAN ÇOK DAHA İYİYİM...

görelim nasılsınız ...??

size kafa tutuyorum madem cok iisiniz alın mail adresim ekleyin kapışalım bn cok cıddıyım..!!!!

[email protected]

X3 l KALANIMIZ DAĞILDI COKCOK KAPATTILAR NORMAL AD YAZ BENCE:(

bu oyunu oynamayi bi türlü örenemedim...paylaşim için teşekkürler...

Güzel video muş desert eagle ile nuke' de ki duvar arkası atışı iyiydi bence

Konfigurasyonlar çok önemli bi oyuncu için zaten bilgisayar donanımın geçtim o temel taş, solak olan oyuncuları merak ediyorum bende sol elimle kullanıyorum mouse'u.
Klan maçlarının cekimleri varsa oyuncuları görebilcegimiz Onlarıda eklerseniz iyi olur uyduda nbc- giga-de. programında game bolumunde birçok farklı oyunun klan maçlarını yayınlıyordu artık kanalı bulamıyorum bilen arkadaşlar yazarsanız çok memnun olurum

Geri