[Dünya Hackerlık Sıralaması:(İlk 50)]

epey türk var listede:)

sanal alemde hiç karşıma çıkmadı iskorpitx,bi tanışma fırsatı olmadı...veya belkide üyedir buraya belli m i olu..

ya beyler, iskorpitx bi ara bıraktı bu işleri dendi, balıklarına geri dönmüş fln:D röportajda vardı ya, hackingi bırakayım sazan avlayacağım diyodu:) nasıl hala listelerde bir numara bu adam? şuraya üye olsa ne hoş olurdu bee, bize de

öğretse şu dav programını...

Ya İskoya Bide Hacker Diyonuz Ya Helal Yani Lamerden Başka Bişi Değil.

böyle lamer'a can kurban bee, bütün lamerlar onun gibi bişeyler yapabilse bari,

hadi o adam lamer da sen ona lamer diyebilecek bi kıdemde misin, boş lafla

eleştirmek değil kanıt göstererek böyle sıfatları kullanmak önemli..

Listenin Yarısı Türk Olum...

webmakinas' Alıntı:
Ya İskoya Bide Hacker Diyonuz Ya Helal Yani Lamerden Başka Bişi Değil.

asıl 1 numara sensin de, seni kategoriye koyarak hakaret etmek istememişler saygılarından töbe töbe

dün baktığımda 3. sıradaydı iskorpitx

agalar benden bahsediyorsun galiba :D....
ama kim ne derse desin.dünyan1n gelmis geçmis en büyük hacker1
KEVIN MITNICK tir...bu böyle biline...adam1n hayat1n1 okudum..mest oldum..
adama pc ve telefon yasak..düsünün artik..sadece pc de degil..cep telefonunda hackerl1k yap1yormus.:D

İsko tam bi lamer hatta LamerList 1.olması lazım.

Adam ark. siteden 20 tane subdomain alıp zoneye veriyo işi gücü bırakmış nelerle uğraşıyo.Mavidenize girenlere trojan yedirmeye fln çalıştı.İsko listede 1.sırada peki neden hiç bi Hack sitesini indiremedi çüünkü Davs ın buna gücü yetmiyo.Hacklediği sitelere bakın /isko.html bnm gördüklerimin çoğu. :)

şu adamı haklı haksız suçlayıp durmayın yaa.. iyi peki ark sitesinden 20 sub

alsın indirsin, herifin indirdiği onbinlerce site de mi bu şekilde? benim için bu hayatta

yöntem değil amaç önemlidir, mesela adamın biri pkk'lı bi teröriste trojan yedirip sitesinin

şifresini almaya çalışıyor diyelim.. Bu adam benim gözümde dünyanın bir nolu hackerı olur,

çünkü her ne kadar lameca bir yöntem izliyor olsa da ulvi bir amacı vardır, taktir

edilmelidir.. Amaç ne ise odur!!

Gecen yıl pentagona giren Ingiliz hacker en iyi hacker sayılıyor bildigim kadarıyla. Issiz bir bilgisayar muhendisi idi. Buyuk ihtimal oldukca teknik bir sekilde sisteme sızmıstır.

Geri