[Dünya Hackerlık Sıralaması:(İlk 50)]

Gurur Verici Demekten baska Bisey Soylenmez HeLaL yane

webmakinas' Alıntı:
Ya İskoya Bide Hacker Diyonuz Ya Helal Yani Lamerden Başka Bişi Değil.

sen kimsinde onun hakkında boyle konusabiliyorsun 170.000 siteyi babanın oglumu hackledi o olmasa suan o siteler bize ve Muslumanlıga hala laf atıor olurdu...

Sonuna Kadar AYYİLDİZ - TEAM

İsko yine balon olmuş uçuyo ahuhaha :D

iyi hackerlar, benim gibi hacker listesinde olmaz. Çünkü iyi hackerlar kendilerini belli etmezler.
Şaka şaka.... korkmayın bilgisayarı açıp kapamayı henüz yeni öğrendim.

keşke bende hacker olabilsemde bize akılları sıra laf yapanları susturabilsem iskorpitx'i ben arkadaşımdan duydum yaptığı işler normal bir insandakinden harbi harbi fazla ve evli bir abi nasıl o hayatın zorluklarında böyle birşey yapabiliyo anlayamıyorum teşekkürler paylaşımın için TürkReis

Ne Mutlu Türküm Diyene!

webmakinas' Alıntı:
Ya İskoya Bide Hacker Diyonuz Ya Helal Yani Lamerden Başka Bişi Değil.

Lamer Dedigin Adamin Nickinin Üstüne Tikla Hackledigi Sayfalari Görebiliosun Devlet Sayfalarindan Tut Her Türlü Sayfalari Hacklemis Adam :D

Leke' Alıntı:
1 iskorpitx
6 BeLa
7 aLpTurkTegin
11 Dengesiz Team
20 SanalYargic
28 AYYILDIZ

huhuahuahu diğerlerindede baya bir Türk vardır . Sadece bunlar Türkçe karakter olarak .
:D

2. sıradakı FatalError da turk beyLer Ustelık 2 kısı + İskorpıtx de tek kısı degıl Bır Team Anlayın artık sunu Yaw :S

iskorpitx telefonu isteyen varsa söylesin:) önce iş yerini aradım birşey rica ettim tamam dedi 2 gün aramadı sonra evini aradım lütfen evimden arama dedi oke dedim 2 gün sonra cebini aradım en son adresini kartpostal attım :) dipnot olarak belirtmek isterim isko bir dönem server lardaki küçük bir açıktan yararlanıp index atıyordu ama artık o yöntem kof oldu isko da yok oldu :) ilk tnn tavlada mavideniz nick ile tavla oynarken puanlarını çalmıştım ondan sonra hacker olmuştu kendisi muhasebeci :)

İSKORPİTX zaten hep 1 numara kalır :D ama Listede cok Türk var harbiden cekse hackhell e de üye olsa :D

kendi adamınızı tutmuyor ve kevin mitndir ne ...m dir onu gökLere cıkartıyorsunuz ?
rakamLarda ortada sonuclarda .
biri lamer diyor diğeri gelip kendi, domainine index atıyor diyor
bir anlam veremiyorum atılmış olan bazı mesajlara .

iskorpitx çanakkaleli ben realden görmedim ama realden arkadaşımın arkadaşı xanadu namesi
arkadaş iskorpitx e knightonline yi hackle demiş zorla hemde tabi hacklemiş ne itemler götürmüşler iskorpitx öle paraya maraya bakmaz zengin adamdır lamerde deildir saygılar

davs :S ruslar dalga geçio abi o adam yüzünden bizimle ya

listeninin yarısı TÜRK ;)

bu arada ilk 10 adamında 7'si bizden (H)

Geri