Dünya nın en zor sorusu buymuş...

murat8656

Zo00oM
Reaction score
0
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

hadi verin bakalım cevapı

ßenim heralde :eek:
bu nasıl soru yaf yarıdan sonrasını okumadım :}

murat8656' Alıntı:
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

hadi verin bakalım cevapı

PARDON !! :saskin

ütopya:p
diyorum...
dogru mu acaba????

:durdurun evreka evreka :durdurun
durun durun koymayın o huniyi kafama durun cevabı buldum :durdurun :durdurun

Torpil yada Lokout tur... :hhcool

Cevabı Sen Biliyon mu Lem...

araştırdım özgürlük demekmiş ama kaynak saglam degil

Bu ne bea =)

1dk 3qündr okuorm sonnda cewaplıcam tabi bir 3yıl daha okuyup anlayabilirsem =)=)=)

firatay' Alıntı:
Torpil yada Lokout tur... :hhcool

Cevabı Sen Biliyon mu Lem...
abim bir soruyu çözememişse kendimi yormaya gerek yok 142 ıq bile dar geliyo demekki:D

abi ben sayısalcıyım anlamam böyle entel işlerden:D

Geri