Dünya Rekoru Mu?

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Ankara'ya Melih Gökçek döneminde, yani 15 yıl içerisinde 104 köprülü kavşak ve 93 yaya geçidi yapıldı. Bu sayede Ankara Büyükşehir Belediyesi trafiğin nefes almasını da sağlamış oldu.

DÜNYA REKORU MU?

2008 yılında bir rekora imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Gar Önü Geçidi’ni 35 günde tamamladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Gar Önü Geçidi 1 Haziran 2008’de hizmete girdi.

Ankara'nın trafiğine nefes aldıran bu kavşak ve geçitler, 30, 60 ve 75 gün gibi çok kısa sürelerde bitirildi.

Ankara'nın trafik sorunu kalmadı

Muhalefetin engelleme çalışmalarına rağmen Ankara’yı trafik sorunundan kurtardıklarını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Murat Karayalçın dönemi ile kendi dönemi arasındaki farkın da bariz olarak belli olduğunu söyledi.

Murat Karayalçın’ın görevde olduğu 1989 – 1993 dönemine oranla bugünkü araç sayısının kıyaslanamayacak biçimde arttığını da ifade eden Gökçek, “Ancak o zaman mevcut olan trafik sorunu bugün ortadan kalktı. Yaptığımız köprülü kavşaklarla, alt – üst geçitlerle Ankara’ya nefes aldırdık. Birçok projemizi de dava açmak suretiyle engellediler. Buna rağmen Ankara’nın trafik sorunu yok” dedi.

----ADVERTORIAL----

Gokcek e ne yaptı hani diye otenler vardı ya Alın kapak olsun..

Gorusun farklı olabilir ama kimseyi kotulemeyin...Yaptıkları ortada vay soyleymis vay boyle..

Ulan Ankarada trafikten ölurduk bu adam sayesinde ısıkta bekleme sorunu yok trafik sorunu yok...

Yigidi Öldur Ama Hakkını ver..!!

Rekor sürede biten köprü ve kavşaklar
Konya yolu Eti Köprüsü

Yapımı 38 günde tamamlandı...

Gar önü geçidi
35 günde yapıldı..

Ostim üst geçidi
65 günde hizmete açıldı...

Ahlatlıbel Köprüsü
60 günde hizmete girdi...

Ayaş yolu aile yaşam önü alt geçidi
70 günde bitirildi...

Anadolu Bulvarı Mehmet Akif Ersoy üst geçidi
75 günde bitirildi...

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=179294

belediyenin asli görevleri vardır
bu görevlerini yaparken menfaat beklemez
bekleyemez

mesela bana park yapmasa olabilir
ama su vermese olmaz

bana kaldırım yapmasa olabilir
doğalgaz vermese olmaz

bana fıskıye yapmasa olur
metro yapmazsa olmaz

işte İ.Melih'in birşey yapmadı denilen olayı budur

1. ler İ.Melih yapımları
2 .ler gelecek başkana kaldı

belediyenin asli görevleri vardır
bu görevlerini yaparken menfaat beklemez
bekleyemez

mesela bana park yapmasa olabilir
ama su vermese olmaz

bana kaldırım yapmasa olabilir
doğalgaz vermese olmaz

bana fıskıye yapmasa olur
metro yapmazsa olmaz

işte İ.Melih'in birşey yapmadı denilen olayı budur

1. ler İ.Melih yapımları
2 .ler gelecek başkana kaldı

Sana her istediğini önüne serecek adayı buLursan bizede haber et SEGMEN =)
Bu mevzudan bihaber oLmayaLım =)

ben buldumda

hala fenerle arayanlar var

deniz feneri o başkanı aydınlatmaz

ben buldumda

hala fenerle arayanlar var

deniz feneri o başkanı aydınlatmaz

hımmm.buLduğun başkanın önünü aydınLattıLar yinede beLediye başkanı adayı oLduğu iLde kayboLdu,
Gerçekten inanıLmaz bir değişimin habercisiydi kağıthane'yi kağıttepe yapması.
Baya aydınLık evet.

Sonra SSK kurumu başkanı oLduğundada aydınLattıLar onu o naptı
Her sene 2 ye katLanan bir borç. ? o AydınLatamadı ama ?
Ayrıca BuLduğun kişinin buLunduğu oLuşum MaLiye'nin başına geçmiştir ve batırmıştır ?
Ayrıca 1978'de enerjinin başına geçmiştir ve orayıda batırmıştır ;)
Ayrıca senin buLduğun kişinin içinde buLunduğu grupun başkanı 1999 seçimLerinde Leyla Zana
Orhan Doğan gibi PKK'lıları SHP'den aday oLarak TBMM'ne sokmuştır ;)
Atamızın bir sözü vardır ''komunizm'i Gördüğünüz Yerde Başını Ezin'' diye
BuLduğun kişi de komünist !
ayrıca Atamızın kurduğu partiden !
BaşLık ''AtatürkçüLük'' ama aLttaki yazı ''İnsanLarı NasıL Kandırırız'' dır ;)
HaLa buLduğuna eminsen birşey diyemem :goz:

arkadaslar melıh gokcek ı ve dıger akp lılerı eskıden severdım daha sonra bu ınsanlar degıstı garıplestı amerıka ya gıttıler 2.3 kez orada unıversıtelerde yahudı lerın onde geldıgı dernek ve vakıflarda toplantılara katıldılar sonra eskı partılerınden ayrıldılar yenı partı kurdular degıstık dedıler sonra aralarında anket yaptılar en cok recep tayyıp erdogan cıktı anketlerde baslarına onu gecırdıler evet bırcok kavsak mavsak yapıldı ama genel soylemek gerekırse masal dınleyen mılletımız uyuyor sımdı uyanınca bakıcaz ne olucak melıh bey de yaptı onemlı seyler kabul ama ankara buyuk sehır beledıyesının borcundan bahsedelım bıraz?ve yapılan butun ıhaleler gercekten uygun fıyatlaramı yapılmıs arastırmak lazım bence

Ben Ankaralı değilim. Ancak gördüğüm kadarıyla Ankara kendi yağıyla kavrulmaya çalışan bir Büyükşehir Belediye başkanına sahip. Daha dün bir kanalda Melih Gökçek dedi ki, ben Belediye başkanı olduktan sonra bir baktım ki, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Bankalara tonla borcu var. Kredibilitesi ağzına kadar dolu. Bir kavşak yapacağım, kaynak bulamıyorum. Bende doğalgaz sayaçlarını bir kereliğine mahsus olmak üzere 100$ karla sattım. Topladığım parayla da hizmetlerimi gerçekleştirdim.

Eğer doğru söylüyorsa -ki bundan eminim.- Bu adamın kıymetini bilin. Eğer bu seçimde Melih Gökçek yerine başka birisi kazanırsa, vay Ankara'nın haline, Vay Ankaralının haline...

bir başkanı veya fikri eleştirirken bol keseden atmak yerine onun yerini dolduracak fikirler üretmek lazım. melih gökçeki indirdiğinde yerine getireceğinkişi ondan iyiyse indirin ama murat karayalcınmı melih gökçekten iyi?

Bende doğalgaz sayaçlarını bir kereliğine mahsus olmak üzere 100$ karla sattım. Topladığım parayla da hizmetlerimi gerçekleştirdim.

Eğer doğru söylüyorsa -ki bundan eminim.- Bu adamın kıymetini bilin. Eğer bu seçimde Melih Gökçek yerine başka birisi kazanırsa, vay Ankara'nın haline, Vay Ankaralının haline...

bak kendı agzınla ıtıraf edıyosun yapma bole :clap
mılletı somurerek bır buyuk sehır beledıyesı gelısecekse hıc gelısmesın !!!!!!!!!!!!!!!
$100 karmıs 1 kısıden senın matematık hocanı cagırda ellerınden opeyım bı :goz:
ankaranın nufusu: 1.224.808 bunu 100 ıle carparsak nemı olur hadı hesaplayalım.(bazı yerlerde bu rakam 5milyona ulasıyor ben en azı ıle hesapladım)

1.224.808*100$=122,480,800$
simdi bana halen melıh gokcekı savunacak varmı?(eger varsa bu paraların nereye gıttıgını soylesın)
bu arada eet bılıyorum o koprulermıs falanmıs cartmıs curtmus bunlar tabıkıde parayla yapılıyor ama bu para cok buyuk!!!

Geri