Dünyanın 2. büyük forumuymuş....

petar

New member
Reaction score
0
ao1qt.png

mo3zl.png

pw1df.png

Konular: 233,297, Mesajlar: 2,411,201, Üyeler: 265,627
06.12.2005 17:50 itibariyle...

Darısı bize

Bende sevindim bir türk sitesinin 2. olmasına
Acaba 1. kim bilen var mı??

çok eski site arkadaşlar . darısı bizim başımıza diyelim :)

bwnim bildiğim en büyük sitelerden biri,

imdb 18 milyon üyesi varmış dünya çapında,

hackhell de inşallah öle bi konuma gelir..

TAsmanian Devil' Alıntı:
Bende sevindim bir türk sitesinin 2. olmasına
Acaba 1. kim bilen var mı??

kardeş 1. de yazıyo orda bakarsan...

5 senelık bır forum bız daha yenı basladık 5 ay oldu acılalı ınsallah gunu geldıgınde bız en zırvede olucaz...

dark abi ayrıca bende bişi eklim o adamlar 98 de açıldı ama daha geçmişleri var kurtadamdan gelme onlar :)

inş bizde bu seviyeye gelicez ama açılış tarihi ve üyeleri konuları oranlarsak şuan türkiyede 1.forum biz sayılıyoruz:)

vay beee etkileyici emme adamlar cok eski be kardeşim HH giibi 5 aylık deiller o kadar zaman sonra HH nin dunyada 2nci forum olması sahsen zoruma gider benim:) 5 sene sonra HH 1nci kardeşim aha garanti ediyom inanmayanlar gelirler 5 sene sonra sorarlar bana ben buralardayım

MaVeRcİk' Alıntı:
dark abi ayrıca bende bişi eklim o adamlar 98 de açıldı ama daha geçmişleri var kurtadamdan gelme onlar :)

inş bizde bu seviyeye gelicez ama açılış tarihi ve üyeleri konuları oranlarsak şuan türkiyede 1.forum biz sayılıyoruz:)
orası oyle acılalı 6 ay oldu ama .............. !

abiler ben valla hackhell'in büyümesini deli manyak gibi istiyorum :)
adamlara da helal olsun dünyanın 2. büyük forumuna sahipler,
ne de olsa Türk adamlar :) Eminim Hackhell ilerde 1 numara olucak.

5 seneye kalıcanı sanmıyorum arkadaşlar daha erken olucak 5 ayda bu gelişmeleri kaydetik sizlerle bi 5 ay sonra görelim ne olucanı :)

Bizim kadar içerıklı bir forum değil bence. bunu bizi övmek için değil gercek oldugu için yazıyorum. herşey ortada

Geleceği en parlakları sıralasalar hackhell 1. olurdu:D:D:D

Türk forumu olması sevindirici gerçekten :eek: inşallah bizde 1. olacagızz.

gUrUR VeRiCi..

ßiZDe iLerLiyoz :)

o SiTe eN aZiNDaN 2 YiLLiq FeLaN...

ßizDe iN$a££aH oLuRuZ.!

HackHeLL sevgisine bir bakin..

Solariz' Alıntı:
5 seneye kalıcanı sanmıyorum arkadaşlar daha erken olucak 5 ayda bu gelişmeleri kaydetik sizlerle bi 5 ay sonra görelim ne olucanı :)

kesinLikLe Solariz e katılıorum tüm ictenliğimle..
hackheLL sevgisi başlıklı Yazımda da bahsetmek istediğim de buydu,burası herseyin en güzeline layık...Ve ÇIĞ gibi büyüyor...büyümeye de devam edicek..Kimse engel olamaz...

Geri