DünYaYa erken Mi geldin?GeçMi

DünYaYa erken Mi geldin?GeçMi ?

• ErKen :D

Kullanılan: 49 48.5%
  • GeÇ :D

Kullanılan: 52 51.5%

• Kullanılan toplam oy
    101
TV nin olmadıgı elektrigin olmadıgı ..soba basında sohbetlerin yapıldıgı 70 li yıllarda dogmak isterdim ...

Ben 70 ve 80 lerin hastasıyım .. herşey film tadında !

ben erken gelmişi pok wardı da erken gelmişim 16 yüzyılda geleydim hani şu avrupanın osmanlı denilince dizlerinin titrediği zamanlar ve keşke böle göğüs göğüse kılıç kılıca savaşa girip kol bacak kafaların koptuğu zırhların fışkıran kandan kırmızıya boyandığı vızıldayan okların mğferleri delip geçtiği kısacası güçlü olanın hayatta kaldığı bi dünyada

geç geldim yaf eskileri severim

erkeni cevapladım ama en azından cep tlfonun öncesini sokakta taso ile bilye oynamasını çelik çomak peşinden koşmayı ve sonrada şimdiki teknoloji gördüm iyi zamanda gelmişim :) 1986

erken geldim keşke ışınlanma icat edildikten sonra gelseydim kaçsaydım ısınlasaydım kendimi kimse bulamasaydı beni

qeç Veya Erken diiL Keşke Hiç qeLmeseydim:melek

en güzeli 300-500 yıl önce gelmekmiş.En azından enflasyon , çevre ve hava kirliliği, gürültü ,stres vs. mesele ler olmazdı.Teknoloji kolaylık olduğu kadar da bir gün insanoğlunun felaketini getirecktir.

Hem insanlar eskiden hayatından çok memnun ve mutluymuy
Şimdi ise mutlu olan acaba kaç kişi var?

biraz geç geldim gibi herşey teknoloji dünya bozulmuş doğa bozulmuş ne biliyim öyle ya

keske önce gelseydim :)

taş devrini gormek isterdim kadınların sacından sürükleyip götürmeyi :p

Gec geldim ben bir 68 kusagını yasamak isterdim

Geri