Dünyaya Yeni Bir Osmanlı Lazım - Belgesel [RS]

Dostum senin bu kurduğun cümle bile bir osmanlı politikasıydı.Padişahım çok yaşa...Taa geçmişten bile sana bunu kurduroyorlar helal olsun.Harbi büyük imparatorlukmuş :=)

Yaşasınlar tabi. Allah hepsinden birer birer razı olsun. 600 yıllık imparatorluk kurmuş adamlar. Sen harbiyetten zalaksın. Birtek osmanlı padişahları pazara gidip, halkla sohbet ediyordu. Bütün ülkelerde halk padişahın kölesiydi. Ve sen padişahım çok yaşa olayını kötü bir olay gibi mi algılıyorsun. Tabiki çok yaşayacak adamlar. Şu anda senin hakkında inanılmaz kötü düşünüyorum. Bir birey kendi tarihine nasıl kötü gözle bakabilir. Bunu barbar gavurlar, işkenceci amerikalı'lar yapmazken, tarihin gördüğü en asil millet olan biz bunu kendimize nasıl yakıştırıyoruz... :angry

Kim bu cümleyi söyletmiş zorla; kim hadi göster ! Anca böyle sağdan soldan okuduğunuz tarih kitaplarıyla (yabancı kaynaklı) saçmalarsınız. Unutmayın günümüz tarihini kazananlar yazar!...

tabi canım çok adaletli bi yönetimdi osmanlı neresi adaletli onların tek anladığı cariyelerinle günlerini gün etmekti

Şimdi yukarıdaki arkadaşla aynı saçmalığı söylediğiniz için ikinize birlikte öneriyorum.

BELGESELİ İZLEYİN !!!

Ya burda Osmanlı'ya laf edenler yok mu!!! Deli oluyorum.
Onların sayesinde şu topraklarda yaşıyosun.
Bizim eğitim sistemimizin en büyük sorunu Osmanlı yı neredeyse reddeden bir eğitim sistemi.
Bugünün solcuları Sadece Cumhuriyet dönemini biliyor. Herkese bu ülkeyi Atatürk kurdu diye öğretiliyor.
Bugün bir çocuğa gidip deseniz Atan kim diye Atatürk der. Fatih Sultan Mehmet i sadece bir köprü diye bilir. Anlatmıyoruz. Japonlar bir hiroşima yı çocuklarına göstererek onların basarılı olmasını sağlıyolar. Bizim kaçımız alıp çocuğunu tarihi yerlere götürüyor. Bugün o kağıt parçası diye bulgaristan a satılan Osmanlı belgelerini en çok Amerika ve Japonya inceliyor. Japonya yı bilmem ama Amerika birebir uyguluyor.
Ama biz Şerefsiz Osmanlı'ya Dönüş diye kitap yazabilecek nesilller yetiştiriyoruz.
PESSS!!!

ya yorumları görünce çok hiddetlendim kussura bakmayın. Arkadaşım ellerine sağlık en kısa sürede indiricem.

bu tarihe kadar Osmanlı devleti gibi adaletli bir devlet kurulmamıstır bu devlette din dil ırk farkı gözeltilmedi 600 yıl ayakta kalması bunu ispatıdır zamanında osmanlıya isyan edip ayrılan milletler simdi bu devleti mumla arıyorlar örnegin araplar filistin ırak

Paylaşım için teşekkürler. İzledikten sonra yorum yaparız artık ^^

FaydaLı Bir PayLaşım.
ELLerine SağLık.

tabi canım çok adaletli bi yönetimdi osmanlı neresi adaletli onların tek anladığı cariyelerinle günlerini gün etmekti

osmanlı kadar dınıne baglı mılletmı vrdı..sen bu yazıyı neye ıstınaden yazdın

osmanlı kadar dınıne baglı mılletmı vrdı..sen bu yazıyı neye ıstınaden yazdın

İnsan bilgisinin olmadığından nefret edermiş.
Arkadaşın o konuda bilgisi olmadığından bişeye istinaden olmadan yazabilir.

Ayrıca su anda belgeseli bitirdim yeniden acayip sinirli bir duruma geldim.
Çünkü bugün dışardan değil içerden bir çok düşman var.
ve dağdakinden beter bunlar.Bu yüzden Türkiye nin Osmanlı gibi bir ülke gibi olması imkansız ve bu çok sinirimi bozuyor.

kardeş az araştırsan smanlı tarihini cariyeler haremin bile ne anlama geldiğini bilmiyosun onu adece şu anda yaşayanlar yapar o sapıklığı sağolasın eine sağlık akadaşım

linkler sağlammı ?
emeğinize sağlık.. allah razı olsun

ne diyorsun sen osmanlı zamanında bir mektupla 500 yıl fransada dansı yasaklatmış amerika bile haraca bağlanmış sen nelerden söz ediyorsun git biraz tarih dersi al böyle mal mal konuşma

Paylaşım için teşekkürler üstat...

Ayrıca
Dünyada 600 yıl hüküm süren tek devlet OSMANLI
Amerikan Hükümetinden vergi alabilin tek devlet OSMANLI
Dünyanın neredeyse 4/3 ü ele geçirip bunuda adaletle yöneten OSMANLI
Fehtettiği ülkelerdeki insanların inançlarına karışmayıp tam tersi kolaylık sağlayan yine OSMANLI
Türkün gücü kelimesiyle dünyaya titreten yine OSMANLI
İçinde yaşadığımız bu cennet vatanı, özellikle istanbulu bize miras bırakan yine OSMANLI

Tüm bunlara rağmen OSMANLI yı sevmeyen, istemeyen, geçmişinden rahatsız olan istediği yere gidebilir, biz Türk gençleri olarak OSMANLI gibi bir geçmişimiz olduğu için gurur duyuyoruz.

şart şart .. ama herkesin beklentisi başka ..

Geri