nemall
New member
- Reaction score
- 0
Dostum senin bu kurduğun cümle bile bir osmanlı politikasıydı.Padişahım çok yaşa...Taa geçmişten bile sana bunu kurduroyorlar helal olsun.Harbi büyük imparatorlukmuş :=)
Yaşasınlar tabi. Allah hepsinden birer birer razı olsun. 600 yıllık imparatorluk kurmuş adamlar. Sen harbiyetten zalaksın. Birtek osmanlı padişahları pazara gidip, halkla sohbet ediyordu. Bütün ülkelerde halk padişahın kölesiydi. Ve sen padişahım çok yaşa olayını kötü bir olay gibi mi algılıyorsun. Tabiki çok yaşayacak adamlar. Şu anda senin hakkında inanılmaz kötü düşünüyorum. Bir birey kendi tarihine nasıl kötü gözle bakabilir. Bunu barbar gavurlar, işkenceci amerikalı'lar yapmazken, tarihin gördüğü en asil millet olan biz bunu kendimize nasıl yakıştırıyoruz... :angry
Kim bu cümleyi söyletmiş zorla; kim hadi göster ! Anca böyle sağdan soldan okuduğunuz tarih kitaplarıyla (yabancı kaynaklı) saçmalarsınız. Unutmayın günümüz tarihini kazananlar yazar!...
tabi canım çok adaletli bi yönetimdi osmanlı neresi adaletli onların tek anladığı cariyelerinle günlerini gün etmekti
Şimdi yukarıdaki arkadaşla aynı saçmalığı söylediğiniz için ikinize birlikte öneriyorum.
BELGESELİ İZLEYİN !!!