Dünyaya Yeni Bir Osmanlı Lazim | BELGESEL

Marko Paşa

Suskun Nefer
Reaction score
0
21. yüzyılda dünya üzerinde yaşanan sorunlara vurgu yapılarak Osmanlı İmparatorluğunun adaletli yönetimini anlatmak üzere yapılmış bir belgesel

ju97h3.jpg

rw2s28.jpg

b51is2.png

http://rapidshare.com/files/166342809/dunyayenibirosmanliyamuhtac_full.part1.rar
http://rapidshare.com/files/166342862/dunyayenibirosmanliyamuhtac_full.part2.rar

tabi arkadaşlar ben inanıyorum ki bu dünyayı türkler yeniden yönetecek..başındaki leş kargalarını kovarsa eger tabii....

eLine sağLık :goz: ..

Kardesim OsmanLı Zamanında 83 Tane Egemen OLdugumuz üLke waRmıs Ah ne GünLermis Bee simdiki haLimize Bakın bide

Bu beLgeseL bana Ata Demirer'in yakın zamanda vizyona giren OsmanLı Cumhuriyeti fiLmini hatırLattı
Emeğine sağLık...

sağol paylaşım için... Türklerin yeniden uykudan uyanması için konuşmaya değil önce kendinden başlayıp çevresini ve etki ettiği her yeri değiştirmelidir... çalışmak,güçlü bir iman ve huşu ile eski günlerimize dönebiliriz... kendimizi batıyı değil Osmanlı'yı örnek almalıyız... Çünkü bazı taklitçiler işi iyice abartmışlar... Bikini giyersen modern olursun, ıyyy kara çarşaf giymiş geri kafalı diyip modernliği batıyı herşeyiyle kopya etmek anlamına gelmediğini kavramalıyız. onların vals dansı modern dans oluyor bizim zeybek eski bir halk oyunu muamelesi görüyor... Kendine sahip çıkamazssan kimi yönetmeyi düşünüyorsun... medeniyetlik kafada biter şalvar giyersen de medeni olursun illa ki amerikanın şalvarını giymeyle bitmiyor. önce İslam'ı öğrenin sonra işinize bakın yarım yamalak iş yapmayın inşallah hepimiz tam anlamıyla İslam'ı anlayacak zamanı buluruz.amin.

aslında Türklerin yani Türklüğü onur sayanların bu konuda kuşkusu olmasın Rabbim bizlere geçmişimizde nice anlı şanlı zaferler kazanmamızı nasip etmiş ise bir daha neden olmasın arkadaşlar ben şu sözü çok severim İslamın sancagı Türktür

Geri