Uzun zamandır bazı aksiliklikler yaşanıyor sunucu problemleri, sitenin yavaşlaması vs.. gibi.. Şikayetlerimi bildirdiğimde önceleri bazı Mod ve yönetici arkadaşlar hiçbir sorunun olmadığını söylüyordu, nitekim sorunlar patlak verince anladık. Dark Angel ın gösterdiği yöneticilik anlaşı ve disiplini sayesinde forumdan ayrılmak istemiyorum çünkü işine saygı duyuyor ve gerektiğinde olaylara çok iyi yaklaşıyor tabi çok güzel işler yapan mod arkadaşlarda var. Gelgelim esas meseleye online sayısındaki düşüşten de anlaşıldığı gibi birçok kişi hh den uzaklaşmaya başladı, neredeyse hergün hh e girmek için savaş veriyorum ve birçok kere sunucu bulunamıyor diye hata alıyorum...
Hackhell den ayrılmak istemiyorum ve eminim istemiyen ve burayı çok seven ama bu sorunlar yüzünden muzdarip çok arkadaşımız var... Sorunların biran önce çözülmesini temenni ediyorum ve tüm arkadaşlarımın ilgisine teşekkür ediyorum...
Hackhell den ayrılmak istemiyorum ve eminim istemiyen ve burayı çok seven ama bu sorunlar yüzünden muzdarip çok arkadaşımız var... Sorunların biran önce çözülmesini temenni ediyorum ve tüm arkadaşlarımın ilgisine teşekkür ediyorum...