Düzeltme

Ozzy666

New member
Reaction score
0
Sanırım yazmam gereken yer burası. Kim ilgilencek bilmiyorum ama, sayfanın altında ki bar da "şu anda ki aktif kullanıcılar" bölümünde "şu andaki aktif kullaıcalar" yazıyo. bilginize :eek:

bilinçli tüketici :)

bakalım...

hehe onu mahsusdan yapıyo hackhell team bakıyo uyelerı dıkkatlımı dıye bi yerde daha hata var bakalım onu bulabılecekmısın bul sana söz elma şekeri alcam heuehu
hayırlı cumalar all

SaDoLaYn' Alıntı:
hehe onu mahsusdan yapıyo hackhell team bakıyo uyelerı dıkkatlımı dıye bi yerde daha hata var bakalım onu bulabılecekmısın bul sana söz elma şekeri alcam heuehu
hayırlı cumalar all

sen bizimlee dalgaa flaan geçiyonn dimii hepmi bölesin yoksa burayamı mahsus bu merak ediyorum ???? herkes deliyee hasret biz akıllıya..

dikkatli bir kardeşimiz daha :):)
tabi en iyi olmak için küçüğe kadar yapmak lasım ;)

hehe valla dalga geçmiyom ahanda kahkaha bölümünün altında İster başınıza gelen komik bir olayı anlatın,ister resim yollayin ,ister bir yazi yazin hiç farketmez Eglence amacli mesaj gonderebileceginiz Bölümümüz... amacli c le yazıyor :p allahımmmmmm ne güzel çalıyoooo

Haklısın dostum en ufak ayrıntıya kadar.
Sadolayn bu arada "İmzanızı Göster" var mesela. Ama o tarz ufak şeyler çok var. Sen hangisinden bahsediyordun?

dikkatli bi kullanıcı evet

bu arada bu ne muhabbet böle:)

sado sende heryerdesin he biyerdende çıkma:)

SaDoLaYn' Alıntı:
hayırlı cumalar all

sado her lafın olay :)

Dark_Angel' Alıntı:
sado her lafın olay :)

ahaha cok güzeldi yaf :):)
hocam valla sen beni güldürdünya Allah'ta seni güldürsün :)

hehe sıyah melek o ay lav yu

allahım bı yazım hatası daha buldum sevgılı arklar
en altta
Forumumuzda En Çok Dokuzyüzatmısekiz kişi geçenlerde online oldu. =) Biri Bizi Durdursun.
yazıyo ya ama gerek yok demi dokuzyüzaltmışdokuz olmasını bekleyelim demi biz

flood yamıssınn sil bitanesini sadolayn ögrenemedin gittii flood yapmaamayı.

eheh şimdi öğrenir :)

hehe ben gene geldim yuppiiiiii nasıl ama yenı nıckım hehe karizma oldum demi ay lav yu valla gmailimi feda ettım bu nıckıme hehe

ahaha bu adam hackhellın'ın demırbası :):)

arkadaşlar konu gereğinden fazla uzadı ve başka anlamlara çekildi
locked :p

Sado bu forumun senden çekeceği var :eek:

Geri