Dışarıya çıkmak için bi bahaneniz varmı

Ben Bahane Bulmam DiŞari Çikiyorum Derİm Ve Çikarim

sana olayı anlatam

-walide ben dışarı çıkıom
-hyr!!!!!
-anne dışarı çıkıyorum
-hyrrrrrr
-anneciğim ben kaçtım
-been tüyer

-anne ben kacar
-nereye
-cehennemın dıbıne
-defol gıt o zmn

burda daha iyi sanırım.bölüm modu gerekeni yapar.

evelallah evdeki otorite bende olduğu için sadece bilgi vermek maksadıyla ben çıkıyorum şuraya gidecem derim.

- anne albenim bitmiş bi koşu cafer amcadan alimmm

- olum akşam baban gelirken alır

- olurmu anne cafer amcanın kızı var şimdi bakkalda

- aynı babası koş al hadi ama kız dursun :D

Evde canım sıkıldı ben çıkıyorum(ama ben 16 yaşındayım :))

arkadaşm çokk hastaymışş

Kardeş işleyeceğin suça bizi ortak etme.. Adam gibi otur evde dersine çalış. ne işinvar geç saatlerde dışarda... Başına bi iş gelcek.. hackhellden aldım tüyoyu diyeceksin sitemiz kapanacak.. bu riski göze alamayız:angry...

anne bişe lazımmı dışardan ben bi hava alıp geleyim :)

Kardeş sana adam gibi tüyo...
Telefonda arkadaşın varmış gibi davranıp evinizin adresini tarif edersin.. sonra o anlamamış gibi yapıp "kardeş sen şurda bekle ben gelip alayım" dersin. ailene de hayır diyemeyecekleri birşey örneğin arkadaşta öss dergileri vardı onları getirmiş inip alayım dersin. olay biter..sen dışarı çıkınca bağlantınız kopmuş telefonla haberleşememiş gibi yaparsın.. eve dönüncede biraz merak edersin aceba başına bir iş mi geldi. telefonu niye kapalı. ev telefonu da yok.. diye panik yaparsın biraz.. ailen senin ne zamandır dışarda olduğunun hesabını sormaktan vazgeçip çocuğun akibetini merak etmeye başlar ve atlatırsın... benden bu kadar.. kolay gelsin..

( ama dikkatli ol. eve dönünce mutlaka bana mail at.. bekliyorum..)

Bende BAHANE OLMAZ ÇIKARIM DERİM ÇIKARIM!!!

anne zaten hiç bi zaman dısarı salmıyosunuz ya bıktım hayattan ya öldürcem kendimi yetti be
anne:
tamam oğlum bişey demedim git :D

Geri