Dışişleri Bakanı Davutoğlu: Limanları Rumlara açmaya hazırız

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

Dışişleri Bakanı Davutoğlu: Limanları Rumlara açmaya hazırız

Davutoğlu yaptığı açıklamada, "Kıbrıs'taki bütün sınırların kalkmasını istiyoruz. Kıbrıs Rumlarına da bütün Türk limanlarının açılmasına hazırız. Karşılığında istediğimiz tek şey var: Bir Akdenizli olan ve Akdenizli olmak açısından Akdeniz'deki kullanma haklarına sahip olan Kıbrıslı Türklerin de limanlarının Girne'nin, Magosa'nın Ercan Havaalanı'nın açılması... Dünya Kıbrıs Türklerine 3 liman açacak, biz Türkiye'nin bütün limanlarını Kıbrıslı Rumlara açacağız. Buna söz veriyorum" dedi.

"Karşılığında istediğimiz tek şey var: Bir Akdenizli olan ve Akdenizli olmak açısından Akdeniz'deki kullanma haklarına sahip olan Kıbrıslı Türklerin de limanlarının Girne'nin, Magosa'nın Ercan Havaalanı'nın açılması..." "Dünya Kıbrıs Türklerine 3 liman açacak, biz Türkiye'nin bütün limanlarını Kıbrıslı Rumlara açacağız. Buna söz veriyorum" dedi.

İŞTE DAVUTOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI:

Dışişleri Bakanı Davutoğlu: Limanları Rumlara açmaya hazırız - Milliyet.com.tr

yakinda ulkenin tapusunuda acacaklar rumlara yabancilara.. hadi hayirlisi bakalim.. rumlar limanlarini havalimanlarini hele bizlere acsinlar oncede.. sonra bu isleri dusunsunler... adamlarda hic dusunce yok... cok ucuz siyaset yapiyorlar...

dawutoglu kadar ii bi dışişleri bakanı daha gelmez bu ulkeye ben size solim ne derse bi bildigi wardır.

Geri