D sürücüm kayboldu (MAHFOLDUM ben yardın lütfenn)

msercand

New member
Reaction score
0
PC ye format attım windows XP yi tekrardan kurdum.Pc açıldığında D sürücüm kaybolmuştu.Sadece C ye format attım..disk yöneticisinde görünüo ama bilgisayarımda görünmüoo..Lütfen yardım edin..
Şimdiden Teşekkürlerimi sunarım...

Bence Sen Yanlıslıkla Ikisinede Attın Bikaç Program Var Ama Biraz Zor Suan Pc Hiçbişi Yüklememeye çalıs Prog. Bulunca Veririm

o ne demek yaa
cok ılgınc valla ılk kez duydum

tune up utilities tır nedir o proyu kur
orda görünüm ile ilgili bölümde windows görünüm sorunlarını çöz denilen bir yer var orayı çalıştır çıkar. ama türkçesi yok sanımca o pronun ama yönetcide görünüyorsa kesin halleder bende de oldu öyle hallettim bide süper anti spayware kur pro sürümünü tarat pc ne malware ve rogue kurulumuştur. yani benim öyle olmuştu.

kardesim hic birsey yapmadan patition magic kur,ve D surucune dosya sistemi olarak bak, orada olanlari gorur ve kurtarabilirsin, forum da ayrintili bir sekilde kuıllanimi ile bilgi vardi, bulamazsan google'den kullanimi ile ilgili bilgiyi edinebilirsin

kolay gelsin

allah yardımcın olsunn

UPLOADER TEAM :) HADİ BAKAM HAYIRLI OLSUN

dediğimi yapsın kessin çözülür

kardesim hic birsey yapmadan patition magic kur,ve D surucune dosya sistemi olarak bak, orada olanlari gorur ve kurtarabilirsin, forum da ayrintili bir sekilde kuıllanimi ile bilgi vardi, bulamazsan google'den kullanimi ile ilgili bilgiyi edinebilirsin

kolay gelsin

dosya sisteminde görünüyormuş

yani bence format çekmemiş oraya sadece
görünüm sorunu var

Koçum Bilgisayarım simgesine sağ tıkla "yönet" seçeneğini seç daha sonra karşına gelen "bilgisayar yönetimi" ekranında "disk yönetimi" yazan alt başlığı şeç. Kaybolan sürücünü görüyorsan ( ki bunları zaten yapmıssın ) gördüğün d: sürücüsünün üzerine gelip sağ tıkla sürücü harfi yolu değiştir seceneğini seçip "EKLE" seceneği ile yeni sürücü harfi ekle.

Eğer RAW disk(ham disk) olmuşsa veri kurtarma programları ile dene. Tabi önce disk yönetiminden bir format atman gerekiyor. Windows'u kurarken bilmeden format atmış olabilirsin. (d: sürücüsü dahil)

kolay gele dostum

Arkadaşım yanlızca C: ye format attığını söylüyorsun. Ben birçok kez şöyle durumlarla karşılaştım. Belki sana çare olabilir. Arkadaşım harddisk formatlanırken ya FAT32 ya da NTFS seçilir. NTFS formatlanmış bir harddisk FAT32 biçiminde formatlanmış bir harddiski görür. Fakat tersi herzaman doğru olmuyor. Yani senin D: bölümün NTFS ise ve format atarken C: yi FAT32 biçiminde formatlanmış isen D: görülemiyebiliyor. Bir bakar mısın?

çalıştır/gpedit.msc/kullanıcı yapılandırması/yonetici şablonları/windows bileşenleri/windows gezgini/
belirtilen sürücüleri bilgasayarımda gizel onu devre dışı bırak butun sürücülerin gözükecektir

arkadaşım SP3 kur gelir. Muhtemelen sisteme SP3 kurduktan sonra format attın ve sistemi şu an tekrar kurduğunda Sp3 kurulu değildi. Olurmu öyle saçma şey diye düşünme iki farklı PC de başıma geldi. Bu şekilde düzeldi. Denemekten bir şey olmaz.

Geri